Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Policajci ju razumiju'

Oglasila se novinarka koja je bacila izmet pred Banske dvore, evo što je sud odlučio

izmet na Vladu
Foto: N1
1/3
21.08.2018.
u 23:45

Nakon 'performansa' odvedena je u obližnju policijsku postaju

Novinarka Iva Anzulović u utorak iza podneva bacila je kantu punu izmeta pred ulaz u Banske dvore na Markovu trgu.

Nakon "performansa" odvedena je u obližnju policijsku postaju, iz koje je puštena pet sati kasnije kada se javila putem Facebooka, objavivši kako je već osuđena na deset dana, uz kušnju na šest mjeseci. 

"Nije ni do toga kaj sam pet sati bila sa divnim policajcima pa sutkinjom koja mi je presudila 10 dana zatvora,ali sa 6 mjeseci kušnje i kaj me oslobodila sudskih troškova.

Nije ni do toga kaj cijelog dana nisam niš' popila ni pojela ni na wc otišla i kaj sam čitanija i "veća vijest" od Severine.
Jok.

Do toga je da me policajci podržavaju i sve kuže...", poručila je novinarka. 

VIDEO Snimio N1

Ključne riječi

Komentara 172

DU
Deleted user
00:16 22.08.2018.

Novinarka? Danas se baš svatko može nazvati novinarom.

AL
alf
00:42 22.08.2018.

Upravo ona je pravo ogledalo danasnjih novinara, pravi drek. Samo pogledajte kako ta "ugledna" novinarka zvace, kako tek izgledaju tekstovi koje ona objavljuje? Koji list obavljuje taj drek?

AS
aspiranto1950
00:35 22.08.2018.

Obična prostakuša koja misli da ima jezik kao car August, a ustvari je jedna obična laprdaljka. Ma evo policajci su baš oduševljeni što je bacila drek, koji je opet čistila neka autsorsana sirotinja koja se bavi čišćenjem za minimalac. Što to nije napravila četvrtkom kad je sjednica? Zato što se boji, stisla guza, važno je doći u novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije