Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita životinja
Povratak na članak

Novi zakon produljit će uzgoj činčila zbog krzna za još godinu dana

Iako nisu uspjeli lobiranjem kod političara činčile izuzeti iz zabrane uzgoja životinja radi krzna, uzgajivači dobili još vremena za prilagodbu

Komentari 4

Avatar lola lola
lola lola
09:24 25.08.2016.

Ne razumijem kako imaju srca muciti i derati na zivo preslatke male zivotinje poput cincila??? Izgledaju kao male plisane igracke s velikim ocima. Dajte ljudi pronadjite neki drugi nacin zarade, ovo je grozno....

VL
EB
EBERT
10:36 25.08.2016.

kad bi ove nezasicene zene odbijale nositi krzno.

VL
MM
mm02607
15:21 27.08.2016.

Koliko su teške koverte koje su dobili oni koji o ovome odlučuju? Znamo ko i šta, u celome regionu. Wanger Madjarska i ostali krvnici. Sramite se , Ministri, bando.

VL
DU
Deleted user
10:30 25.08.2016.

Kad prestane uzgoj zbog krzna nestat će uzgoj uopće...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.