Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S VEČERNJAKOM DO STANA Sretni dobitnik preuzeo ključeve

Novi stan je baš po našoj mjeri!

hrv-stan-txt.jpg
Foto: Željko Hladika
28.06.2007.
u 18:20

Branimir Trajbar, dobitnik Večernjakove nagradne igre "Večernjak u ruke, do stana bez muke", potpisao je kupoprodajni ugovor te preuzeo ključeve svoga novog trosobnog stana. S dvogodišnjom kćerkom Kim i suprugom Sabinom željno je iščekivao trenutak kada će ući u stan iako su, priznaje, već dolazili vidjeti gdje je zgrada.

Već smo bili pomalo nestrpljivi kada ćemo vidjeti stan, žao mi je samo što naš sin, devetogodišnji Filip, nije s nama, već s bakom i djedom na moru. Ali, javit ćemo im da sutra kupe Večernji list i vide kako izgleda zadovoljno nam je rekao dobitnik Branimir Trajbar.

Kupone za nagradnu igru, koja je trajala od 23. travnja do 13. svibnja, prikupljala je njegova supruga Sabina, koja prvi dan izvlačenja nije vjerovala da su baš oni osvojili stan od 64,10 četvornih metara u Kornatskoj ulici.

Prvih dana kuća nam je bila puna čestitara, sad svi kažu da će igrati nagradne igre kada vide da nisu namještene. Sviđa mi se kvart, u blizini su škola, vrtić, crkva, a i trgovački centar. Sada živimo sa suprugovima roditeljima u Dubravi, a ova nam lokacija posebno odgovara jer nam je posao bliže. Stan je baš po našoj mjeri s osmijehom nam je rekla Sabina. Malena Kim sa zanimanjem je proučila cijeli stan i već izabrala sobu koju će dijeliti s bratom.

Hvala Večernjem listu na ovoj divnoj nagradi, i ubuduće ćemo igrati sve nagradne igre zahvalili su oduševljeni Branimir i Sabina Trajbar.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije