Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuča u noćnom klubu

Novi šakački obračuni mladića u zadarskim noćnim klubovima

bomba
Arhiva VL
05.04.2010.
u 09:08

U Jovićima su se jučer oko šest sati potukli 38-godišnjak i 30-godišnjak s dvojicom 24-godišnjaka, a najdeblji kraj izvukao je 38-godišnjak koji je zadobio lakše tjelesne ozljede.

ZADAR - Zadarska policija podnijela je prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira u ranim jutarnjim satima jučer u Zadru i Jovićima protiv sedam osoba. Prva tučnjava dogodila se u jednom zadarskom noćnom klubu u kojoj su sudjelovali 39-godišnjak, 26-godišnjak i i 24-godišnjak. Udarac u glavu dobio je 39-godišnjak od 24-godišnjak i to nakon što je pokušao spriječiti nastavak verbalnog prepucavanja 24-godišnjaka s 26-godišnjakom.

U Jovićima su se pak nešto prije šest sati ujutro potukli 38-godišnjak i 30-godišnjak s dvojicom 24-godišnjaka, a najdeblji kraj izvukao je najstariji odnosno 38-godišnjak koji je zadobio lakše tjelesne ozljede. Kod njega je izmjereno i 1,12 promila alkohola.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
barbar
10:50 05.04.2010.

Dica nam nemaju srama od naroda i straha od boga ostaje nam ona Tinova plačimo .plačimo u tišini umrimo umrimo u samoći.

ZL
Zlatko72
09:52 06.04.2010.

eto to vam je kultura kada nema posla onda idu praviti probleme onima koji rade to vam je hrvatski ugled a da su to napravili romi onda bi rekli cigani su prvi poceli a kad vidis koliko cigana ima poima po zatvorima a koliko hrvata rome mozes nabrojati na prste a hrvate nemozes nabrojati na hiljade ma daj tee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije