Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi kralj mobilne fotografije HUAWEI P60 Pro dostupan u prodaji

HUAWEI P60 Pro
Foto: Huawei
1/5
25.05.2023.
u 13:54

Nakon uspješne europske premijere, Huawei je objavio početak prodaje najnovijeg člana svoje P serije – HUAWEI P60 Pro. Svi kupci koji do kraja mjeseca kupe ovaj uređaj kod odabranih Huawei partnera, besplatno dobivaju i pametni sat HUAWEI Watch GT 3 – Active ili Elegant izdanje. Ponuda je ograničena i traje do isteka zaliha, a za više informacija posjetite službene stranice kompanije.

Najviša ocjena u povijesti DXOMARK testiranja!

Foto: Huawei

DXOMARK je uspostavljeni autoritet za fotografiju koji ocjenjuje i rangira kamere i opremu za kamere. Stručnjaci uživaju veliko povjerenje kupaca i javnosti, a njihovi tekstovi potkrepljeni su znanstvenim mjerenjima i analizama. Baš kao i njegov prethodnik P50 Pro, najnoviji flagship – HUAWEI P60 Pro odmah je potvrdio svoju kvalitetu te već raniju nagradu TIPA 2023., ostvarivši impresivnih 156 bodova za sveukupne mogućnosti kamere. Za sve je zaslužna najnovija Huawei XMAGE tehnologija kamera s ultra osvjetljenjem koja predstavlja revolucionarni pomak u tehnici fotografiranja.

Osim najbolje mobilne kamere na svijetu, uređaj krasi jedinstveni dizajn biserne teksture. Inspiriran baroknim Rococo stilom, Huaweijev tim dizajnera iskoristio je mineralni biserni prah kako bi na svakom uređaju stvorio jedinstveni ekskluzivni uzorak, pružajući svakom korisniku jedinstveni i unikatan primjerak uređaja koji se definitivno sa stilske strane izdvaja od ostalih flagship pametnih telefona drugih proizvođača.

Uređaj štiti Kunlun Glass staklo koje povećava otpornost na pad do 10 puta, a posjeduje i prvi u svijetu dvostruki certifikat TÜV Rheinland Color Accuracy (točnost boja i precizna projekcija boja).

Foto: Huawei

Huawei Watch GT 3 – pametni sat više razine

Huawei Watch GT 3 mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije od 2 tjedna. Značajke uređaja nude prilagođeno stručno i sportsko planiranje aktivnosti kako bi potaknuli korisnike na brigu o svom zdravlju te im pomogli otkriti koja sportska disciplina najviše odgovara njihovom stilu. Planovi treninga potpuno su prilagođeni navikama vježbanja i trenutnoj kondiciji korisnika, a glasovni podsjetnik sata korisniku pruža informacije o napretku i njegovoj fizičkoj spremi. Za ljubitelje treninga na otvorenom omogućeno je napredno GPS praćenje pomoću dvofrekventnog GPS sustava.

Baš kao i svi drugi Huawei pametni satovi, uključujući i nedavno predstavljen Watch Ultimate, Watch GT 3 kompatibilan je s Android i iOS uređajima.

AppGallery trgovina aplikacija

HUAWEI P60 Pro dolazi s predinstaliranom AppGallery trgovinom - službenom platformom za distribuciju aplikacija za Huawei uređaje koja, kao jedna od 3 najbolje platforme za globalnu distribuciju aplikacija na svijetu, nudi širok izbor globalnih i lokalnih aplikacija. AppGallery je dostupan u više od 170 zemalja i regija s više od 580 milijuna mjesečno aktivnih globalnih korisnika i 6 milijuna registriranih programera diljem svijeta.

Najnoviji flagship HUAWEI P60 Pro dostupan je u prodaji u prekrasnoj bijeloj Rococo Pearl i crnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 eura. Kupci koji kupe ovaj pametni uređaj do kraja mjeseca ili do isteka zaliha, uz ovaj pametni telefon besplatno dobivaju i pametni sat HUAWEI Watch GT 3.

Foto: Huawei

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije