Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTAVLJANJE VLASTI
Povratak na članak

Nove napetosti u Crnoj Gori: Sada DF ne želi Krivokapića za mandatara

Komentari 2

DU
Deleted user
07:11 23.09.2020.

Milo Đukanović na vlasti je u Crnoj Gori 30 godina.Vlada domal koliko i Tito.I sad neki misle da se takve strukture mogu preko noći srušiti,zamjeniti?Nisu još otišli ni oni Jova Kapičića,a ne Mila Đukanovića. Milovi ljudi su svuda, u službama,vojsci,diplomaciji,policiji,novinarskim krugovima,navijačkim skupinama,na fakultetima,u kriminalnom podzemlju..Ne ide to tako svetosavci - kako vi mislite. Dočim u Americi na vlast dođu Đukanoviću bliski demokrati - Milo jaše dalje.Đukanović je čovjek Clintonovih,jedan od njihovih najvećih financijera.Preko njega je i Vučić pomagao kampanju demokrata s 2 milijuna dolara na prošlim izborima. Zato ga je Trump onako ponizio. Pazi ti bezobrazluka SPC-a? U samostanu Ostrogu formiraju novu vladu? Najbolje da Amfilohije bude premijer?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.