Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeći će 10 kuna?

Nove cijene goriva: Od sutra veliko poskupljenje

Gorivo
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
23.09.2019.
u 17:56

Spremnik od 50 litara benzina mogao bi poskupjeti 15,5 kuna, a prosječni spremnik dizela bit će skuplji za 9,5 kuna

Od sutra slijedi novo poskupljenje goriva, a litra benzina bi ponovno mogla prijeći 10 kuna.

Spremnik od 50 litara benzina mogao bi poskupjeti 15,5 kuna, a prosječni spremnik dizela bit će skuplji za 9,5 kuna, doznaje portal Cijene goriva.

Prosječni spremnik autoplina LPG-a od 50 litara mogao bi biti skuplji 8,5 kuna.

Trenutačno prosječni spremnik goriva od 50 litara benzina, stoji oko 490 kuna, a sada bi mogao biti skuplji od 500 kuna.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
18:50 23.09.2019.

Rast cjene goriva je interesantan dogadjaj koji se u Hrvatskoj dogadja bar jednom mjesecno i znacajno utjece na povecanje broja bolesnika s psihickim tegobama medju domacim zivljem. Razlozi za poskupljenje su raznoliki i kao sto se vidi, uvjek opravdani: porastt st vrjednosti eura, pad vrijednosti eura, rast vrijednosti dolara, pad vrijednosti dolara, rast cjene sirove nafte, pad cjene sirove nafte, rat na istoku ili vec negdje, mir na istoku ili vec negdje premijer (nebitno koji) ili neki ministar potpisao sporazum o ______ (dodati po zelji), premijer (nebitno koji) ili neki ministar nije potpisao sporazum o ______ (dodati po zelji), pala je kisa, niije pala kisa,,,,,,,,,,,,,,,, (nastaviti po zelji)

DU
Deleted user
18:07 23.09.2019.

inu ce plenkovic kupiti...samo sto nije...bit ce hrvtska ili nicija...to je potez...samo je problem nema novaca...??.

Avatar Schwanz
Schwanz
19:10 23.09.2019.

......Ajmo sad zajednicari svi u glas, "Maric je najbolji ministar svih vremena, hdz je najbolja stranka svih vremena.."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije