Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova perspektiva bankarstva u režiji Addiko banke: hrana, namirnice ili odjeća više nisu jedine stvari koje možete naručiti online

Addiko banka
09.06.2023.
u 12:26

Po uzoru na online kupovinu, od sada gotovinski kredit možete zatražiti online, a kreditna dokumentacija vam stiže dostavom u ruke. Sve bez dolaska u poslovnicu.

Upravo kako bi građanima dala prednost u životnoj utrci s mnogobrojnim obvezama, Addiko banka predstavila je jedinstveni proizvod na tržištu – hibridni brzi gotovinski kredit koji je osmišljen po uzoru na online kupovinu te ga je moguće ostvariti bez odlaska u poslovnicu. Riječ je o proizvodu koji spaja digitalne i tradicionalne kanale pa se predavanje zahtjeva obavlja online, dok ugovor dostavlja poštar u bilo koje vrijeme i na bilo koju adresu želite.

Cijeli je proces jednostavan i prilagođen korisniku. Na stranicama Addiko banke, pomoću kreditnog kalkulatora, upisuju se podatci poput iznosa, roka otplate i željene mjesečne rate. Nakon predaje zahtjeva i odobrenja kredita online, korisniku dostavom u ruke stiže kreditna dokumentacija koju može proučiti i potpisati kada on to želi – u miru svog doma ili mjesta koje odabere. Korisnik zatim naručuje besplatni prikup potpisane dokumentacije, na osnovu koje Addiko banka u vrlo kratkom roku isplaćuje odobreni iznos kredita na korisnikov račun u bilo kojoj banci.

U brzinu i jednostavnost cijelog procesa uvjerila se i stanovnica Zagreba koju je, iako prethodno nije bila klijentica Addiko banke, iznos željenog kredita na računu dočekao već dan nakon potpisivanja ugovora. „Brzo sam provjerila iznos mogućeg kredita na online kalkulatoru i potom poslala zahtjev. Pristigla ponuda bila je korektna, a popis potrebne dokumentacije iznimno kratak. Sve sam brzo prikupila i poslala mailom. Konačno, kad mi je poštar donio ugovor, odmah sam ga potpisala i dan kasnije novac mi je bio na računu“, izjavila je I. A. te dodala kako joj je prilikom dizanja kredita najvažnije bilo da nema nikakvih skrivenih troškova koji bi kasnije mogli doći na naplatu te da ne mora gubiti vrijeme na odlaske i čekanje u banci.

O zadovoljstvu Addiko gotovinskim kreditima svjedoči i nedavno provedeno istraživanje koje je pokazalo da je 9 od 10 anketiranih korisnika voljno preporučiti Addiko gotovinski kredit prijateljima, obitelji i kolegama. Sveukupno zadovoljstvo proizvodima iznosi visokih 4,84 od ukupno 5 bodova, a glavni razlozi zadovoljstva su brzina i učinkovitost, ljubazni i stručni djelatnici, jednostavnost procesa i profesionalnost.

Izvrsnost u gotovinskim kreditima, Addiko kao vodeća specijalizirana banka potvrdila je ostvarenim rezultatima u 2022. godini s najvećim volumenom izdanih novih kredita građanima i malim poduzetnicima još od 2016. godine.

Sada je Addiko banka Hrvatska zakoračila na stepenicu više u segmentu novih proizvoda i predstavila ovaj jedinstveni kreditni proizvod na hrvatskom tržištu. Da je proizvod pogodio potrebe klijenata potvrđuje činjenica da od svih zahtjeva za kredit koji u Addiko banku digitalnim putem, oko 40 % korisnika se odluči upravo za hibridni način podizanja kredita - djelomično online, djelomično putem dostave. Posebno je praktičan za one koji žive u manjim mjestima gdje nema bankarskih poslovnica. To dokazuje podatak da oko 60 % onih koji se odluče za hibridni kredit dolaze iz mjesta gdje nema Addiko poslovnice.

Addiko banka nastavlja s poboljšanjima i inovacijama kojima će klijentima olakšati proces dizanja kredita te im tako bar malo uštedjeti vrijeme, pružajući im prednost za pobjedu u „životnoj utrci“.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije