Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spojena kazna

Norac za godinu dana može tražiti uvjetni otpust iz zatvora

norac (1)
Filip Brala/Pixsell
14.07.2010.
u 08:58

Županijski je sud u Rijeci ujedinio dvije kazne na koje je osuđen na ukupno 15 godina zatvora.

RIJEKA –  Županijski je sud u Rijeci Mirku Norcu ujedinio dvije kazne na koje je osuđen na ukupno 15 godina zatvora. Osuđen je na 12 godina zbog slučaja Gospić te šest godina zbog Medačkog džepa. Po ustaljenoj praksi spojena kazna nikad nije zbroj, nego manja od toga.

Norac je već odslužio devet godina i za godinu dana, kad prijeđe dvije trećine, moći će tražiti izvanredno ublažavanje ili uvjetni otpust od suda ili pomilovanje od predsjednika Josipovića.

Komentara 21

IS
istima
11:47 14.07.2010.

Da, pustit će ga ..... kada bude ponovo trebalo ginuti za državu..... jeb** te živote

DU
Deleted user
14:19 14.07.2010.

Koja smo mi jadna drzava. Desetke tisuca zlocinaca hoda naokolo, grade im se kuce, pirznaje im se radni staz 1991.-1995., isplacuju im se mirovine, a nasi heroji trunu po zatvorima! Da nije bilo Norca, Gotovine, Markaca i drugih, taj isti sud bi sada zasjedao pod slikom Slobodana Milosevica i osude pisao \"u ime naroda\" cirilicom! PLJUC

IG
igor10zg
09:36 14.07.2010.

Živio general Mirko Norac, junak obrane Gospića i Like!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije