Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljica pretučene:

'Nokautirao ju je nogom u glavu kao zadnje smeće, suprug vlasnice pojačao je muziku...'

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
17.12.2018.
u 23:31

"Noći su najgore jer nas policija češće obilazi danju. Bojimo se i svi živimo u bunilu"

Kad iziđem stalno se okrećem i gledam ima li netko iza mene - kaže M. P., 18-godišnja Zadranka koja se 13. lipnja našla u kafiću Chill out kada je njezinu prijateljicu pretukao Darko Kovačević Daruvarac.

M. P. kaže da strahuje otkako je Daruvarac izašao iz pritvora.

- Ne mogu vam opisati kako se osjećam danas, šest mjeseci od tog događaja. Još uvijek se nadam da je sve to bio samo san iz kojeg ću se samo probuditi - rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Darko Kovačević Daruvarac
1/16

– Noći su najgore jer nas policija češće obilazi danju. Bojimo se i svi živimo u bunilu. S tim čovjekom dosta toga nije u redu i unatoč tome što nas svi smiruju bojimo se za sebe, svi - kaže M. P., koja je zbog traume bila na psihijatriji u Zadru i Zagrebu.

Kad si prisiljen gledati kako ti netko masakrira najbolju prijateljicu, kako je tuče do smrti, a ti ne smiš apsolutno ništa napraviti, niti možeš - rekla je M. P., koja se prisjetila i kobne noći. Kaže da se Daruvarac derao na nepoznatu djevojku kako ne smije pušiti jer je trudna i udario ju je. Tada je u kafić ušla njezina prijateljica koju je, kaže, Daruvarac gurnuo čim je ušla. Sve je bilo u redu dok prijateljica nije otišla u WC.

– U jednom trenutku su se čula tri jako glasna udarca kao da joj je uzeo glavu i glavom tri puta udario svom snagom od vrata ili zid. Vlasnica kafića mi je rekla da se ništa ne brinem, da joj neće ništa napraviti, a njezin suprug je pojačao muziku. Nisam sama sebe čula koliko je bilo glasno – kazala je M.P.

Pravi napad krenuo je nakon što je njezina prijateljica iz toaleta uspjela pobjeći u unutrašnjost kafića.

Tukao ju je, čupao, povlačio, udarao po cijelom tijelu i u jednom trenutku dok je ležala na podu nokautirao je nogom u glavu kao zadnje smeće. Ležala je na podu oblivena krvi, napola u nesvijesti. Kroz glavu mi je prošlo da je mrtva. Digla sam se i pala na koljena. Vrištala sam. Svi su gledali, nitko se nije udostojio dignuti i maknuti ga od nje. Bila sam kao sleđena, nisam se mogla smiriti i jedino sam imala u glavi to da ju je ubio – prisjetila se M. P. Kaže da joj je vlasnica kafića, kada ju je zamolila da nazove hitnu i policiju, rekla: "Ne treba zvati nikoga, ovo se sve može riješiti bez hitne i bez policije". M. P. je iskaz dala i na policiji i na Općinskom sudu u Zadru.

Pogledajte i video sa suđenja Daruvarcu:

Ključne riječi

Komentara 55

Avatar arba_arba
arba_arba
23:53 17.12.2018.

Zasto vlasnici kafica nisu optuzeni za "udruženi zločinački pothvat" ??

DO
domxerex
00:25 18.12.2018.

Objavite ime kafića. možda ga netko preuredi u stilu sa mušterijama.

BE
benkovac
00:07 18.12.2018.

Najstrašnije je sto nitko nije imao petlje suprostaviti se.Još nismo izašli iz psihoze straha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije