Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučio ih neobičan zvuk

Noćima nisu spavali: U nevjerici gledali što se skrivalo u zidu spavaće sobe

Spavaća soba
Foto: Thinkstock
21.05.2019.
u 20:49

U zidu se nalazila košnica s više od 80.000 pčela koje su živjele u spavaćoj sobi ovoga para

Noćima nije mogao spavati jedan par iz grada Pinos Puente na jugu Španjolske zbog neobičnog zvuka koji je dolazio iz zidova njihove spavaće sobe.

Par je čuo konstantno zujanje, a s tim zvukom živjeli su čak dvije godine sve dok nisu odlučili u pomoć pozvati pčelara Sergia Guerreru koji se šokirao onime što je ugledao kada je 'otvorio' zid.

U zidu se nalazila košnica s više od 80.000 pčela koje su živjele u spavaćoj sobi ovoga para.

– Nije mi jasno kako su živjeli s toliko pčela gotovo dvije godine. Došli su do toga da nisu više mogli spavati. Provodili su cijele noći slušajući pčele – ispričao je Sergio Guerrero, prenosi Daily Mail.

– Trebalo mi je sedam sati da uklonim pčele i vratim ih u planine. Odradili smo sve bez ikakvih problema – dodao je ovaj pčelar koji je član organizacije koja besplatno uklanja pčele iz obiteljskih kuća i tako ih održava na životu.

– To je projekt kojim želimo spasiti pčele. Uklanjanje pčela inače košta oko 1500 eura i mnogi ih se sami rješavaju jer im je to preskupo – objasnio je.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:15 21.05.2019.

Blagodat gips kartonskih zidova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije