Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što li je to?!

NLO meduza uhvaćena u Peruu. Mijenja oblik i boju

nlo
Screen shot Youtube
09.06.2013.
u 12:28

Christian Ubillus, peruanski kamerman snimio je leteći objekt koji mijenja oblike i stupanj prozirnosti.

Peruanski kamerman snimio je nešto za što teoretičari zavjere tvrde da je izvanzemaljskog podrijetla - NLO meduzu, kako su je nazvali zaljubljenici neobičnih pojava.

Christian Ubillus, kamerman televizijske kuće Frecuencia Latina Channel 2 svojom je kamerom leteći objekt koji mijenja oblike i stupanj prozirnosti. Ovakva pojava uhvaćena je kamerom već nekoliko puta, ali nikad ovako kvalitetno.

Radi li se o živom biću, koje je neka vrsta meduze prema zemaljskim shvaćanjima, ili izvanzemaljci u utrobi peruanskih Anda razvijaju nove tehnologije i isprobavaju NLO-e koji mijenjaju oblike, za sada ne znamo.

Prilog o snimci svog kamermana napravili su u emisiji 90 Segundos, pa pogledajte i sami zaključite o čemu se radi.

>>Amerikanka snimila NLO iznad San Diega?

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije