Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADZIRU RADNIKE
Povratak na članak

Njemački poslodavci žele nadgledati zaposlenike koji rade od kuće, evo što im je dopušteno

Neki softveri omogućuju nadzor zaposlenika pomoću kamere računala. Takav video nadzor bez ikakvog razloga općenito je zabranjen

Komentari 2

Avatar Proleter
Proleter
18:29 27.01.2021.

Sve su to lutanja poslodavaca koja nemaju veze s pameću. Jedino i osnovno pitanje koje si poslodavac treba postaviti jest sljedeće - treba li meni taj radnik ili ne? Ako je odgovor potvrdan onda nema više traženja dlake u jajetu tipa da li je radnik zadrijemao poslije ručka pola sata. Dobar primjer su konobari. Ugostitelji znaju da dobar konobar vjerojatno ima malo duže prstiće. Međutim, bez obzira na to dobri konobari uvijek imaju posla. Jer, ako je zbog trivijalnosti poslodavac spreman dovesti u pitanje radni odnos onda taj radnik njemu zapravo i ne treba. Samo, treba biti čovjek i radniku to reći otvoreno i bez izmotavanja, a ne skrivajući vlastite pogrešne procjene vaditi neke vrtićke argumente za otkaz.

VL
TO
Tomisl
19:50 27.01.2021.

Anđa uskoro za sa koronom zaražene otvara koncentracione logore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.