Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biraju se strane
Povratak na članak

Njemački ministar: Povjerenje je poljuljano, ali trebamo Rusiju

"Stoga smo otvoreni za dijalog iz tih razloga i nadamo se da ćemo izgraditi povjerenje korak po korak ako i Rusija to isto želi", dodao je Maas.

Komentari 55

DU
Deleted user
12:04 01.04.2018.

Nijemci bi sjedili na dvije stolice. Predlažem vam da se suočite sa sudbinom i počnete kupovati od svojih prijatelja Amerikanaca skuplji LNG plin.

VL
LU
Lujo123
10:13 01.04.2018.

evo englezi samo kaj nisu pokazali oružje za masovno uništenje Sadama Huseina, a usljedećih 100 godina budu pokazali i "dokaze" o trovanju ništarije špijuna ako im do rada izdrži opljačkana nafta i neplačenih cca 1000 milijardi USA$ nevraćenih Gadafiju. Fuuuuuuj razbojnici!!

VL
KO
koraknaprijed
11:01 01.04.2018.

Trebali su vama i migranti sad žanjete ono što ste posijali,ali ovo je tek početak muka.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:49 01.04.2018.

Gospodine ministre, a što je s "poljuljanim povjerenjem" u američke prijatelje koji su prisluškivali Angelu Merkel?

VL
DU
Deleted user
14:44 01.04.2018.

sad kad krene sjeverni tok 2 a ukrajinci i poljaci ostanu na suvom. preostaje im samo ono ukapljeno smece duplo skuplje

VL
KA
KaraMarko
12:15 01.04.2018.

Nijemci imaju poslove najvise sa Rusijom i Kinom za razliku od drugih u EU... a sa druge strane prave propagandu ostatku EU za sankcije da rade...isto rade sa muslimanima...Deutche Bank...Volkswagen u USA...i ostalim prevarama. Najveci europski prevaranti i lazovi bez konkurencije.

VL
NO
nogogaz
10:32 01.04.2018.

Naši veliki prijateljiSAD ne samo sto traze vize za nase putovnice vec razmisljaju kako ce morat svi koji ce trazit vize predat i podatke za sve racune FB instagram, e-mailova.... i to cak za 5 godina!!!! A mi imamo amerikanceance za ptijatelje. Normalno da mogu slovenci u sad bez vize....

VL
Avatar povjesnicar
povjesnicar
09:55 02.04.2018.

hehehe jadni Nemci nikako da svate ako se po treći put zakače sa Rusima ima da ih nema. Rusja nikome ne preti . Ruski vojnicui su na svojoj granici a ne na tuđim. U Siriji su na poziv legalne vlastipoziv legalne vlasti . Dok svi ostali u Siriji su okupatori

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
13:52 01.04.2018.

nije pošteno i točka jednostavno rečeno puni su kontraverzi isto kao i cjela unija s jedne strane glume brižnike a s druge strane nijemci isto protjeruju diplomaciju da ti mozak stane cijela unija u kolektivnoj histeriji a da stvar budee još apsurdnija daju sve dozvole istim tima rusima za plinovod koji treba svima e pa gospodo moja dosta je sjedenja na dvije stolice unijevci ili blokada od vas ili od rusa i mir samo što će opet sve to platit male zemlje a vi i dalje mislite grabit na sve strane pisah već prije trula politika nećemo ovisit o rusima s druge strane veća ovisnost o kinezima i nekom drugom da ne nabrajam i na čemu ste na ničemu upravo zato jer sve što li vrijedi će imat drugi a ne unijini narodi većinu kao kinezi što u datom trenu može bit okidač za nestabilnost i točka pobrinite se vi da narodi unije rade i imaju sve a onda nekom drugom dajte da nešto kupi to je jedina prava politika jer čete bit niko i niš ili kako ja velim drugi će diktirat pravila a vi ćete biti nula kao što je i većina malih država nula u uniji poradi vas koji drmate unijom

VL
AA
aabbcc
13:26 01.04.2018.

Njemacka ne moze bez energije, plina, reprpomaterijala i trzista za vlastite potrebe. Dakle ima izbor pokoriti svijet, Rusiju i EU kao sto je to htjeo Hitler ili zivjeti u realnosti.

VL
GV
golub Vaso
14:20 01.04.2018.

naš anemija treba stolicu u Bruxellesu

VL
KO
kordunmoj75
11:36 01.04.2018.

Ako prestane izvoz iz Njemacke u Rusiju,Njemacka ce privreda ,industrija...pasti na razinu Madjarske ili Biugarske.

VL
IT
I-To
16:04 01.04.2018.

To su Zapadni ser....e pitaj te ga koliko je samo on zakona napravijo sve im je zabranjeno a klevetaju Boga i Vraga a sami najgori naj novije :Na zadnjem glasanju CDU I FTP kupli preko milijardu podataka od Pošte njihove koja kupi podatke u njihovim ustanovama su kupili.A kad netko drugi to napravi bruje dan i noć a oni najgori.

VL
RA
ranko75
09:55 01.04.2018.

Njemacka je treba a u Hrvatskoj imaju usijane glave koje misle da Hrvatskoj ne treba.

VL
GA
galus92
12:59 01.04.2018.

Njemačka je činila i čini velike napore, da se Europa i svijet razoružaju, kako bi mir dobio šansu, ali njihovi napori su rezultirali tako, da su se svi oko nje još više naoružali, samo se je Njemačka potpuno razoružala, tako da joj je na kraju ostalo samo 97 ispravnih tenkova, sve podmornice su na suhom i "na remontu" transportno zrakoplovstvo je devastirano, a to bi se uskoro moglo dogoditi i sa njegovim borbenim dijelom! Veliki broj helikoptera je izvan upotrebe, zbog kvarovai td. Broj vojnika stagnira i teško je pridobiti nove kandidate za Budeswehr, jer mladi nisu zainteresirani za služenje u vojsci. Pitam se je li to možda neka diverzija na djelu i tko je ustvari kriv za raspad nekada snažne njemačke vojske, koja je (bez DDR-a) brojila skoro 500 tisuća kvalitetnih vojnika više od 2.500 modernih tenkova, 800 zrakoplova. ovo sada su "reliquiae reliquiarum" nekoć snažne njemačke vojske i netko bi tamo morao odgovarati za njeno uništenje iznutra, a kad malo proanaliziramo sve što se je u Njemačkoj događalo zadnjih godina i nije baš teško pogoditi tko je glavni krivac za to!!

VL
Avatar Foton
Foton
14:36 01.04.2018.

Njemacka izvozi u USA 85 milijardi eura a u Rusiju 30 milijardi Eura. Kviz: tko im je vazniji partner? A ni onih par sto milijardi ustede na troskovima obrane jer sjede pod americkim kisobranom im ne dodje lose. Nijemci suu pametan i trezven narod, znaju sto im je u interesu

VL
Avatar Foton
Foton
14:43 01.04.2018.

Sigurno im fale Rusi i Istocna Njemacka. Bilo je to divno, sjedis zasticen zidom, bodljikavom zicom i mitraljezima, vozis Trabanta i saljes masine u Rusiju zabadava. To je bio zivot a ne ova trula danasnja Njemacka. VL komentatori bi se tamo osjecali kao doma, Rusi, komunizam, putovnice njet, Stasi, prava idila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.