Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spomen na proboj logoraša
Povratak na članak

Niti ove godine nema dogovora oko zajedničke komemoracije u Jasenovcu

Službena, državna, komemoracija će biti pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora u nedjelju, 14. travnja.

Komentari 10

BA
bakulušić
15:05 11.04.2019.

Ali zato postoji prešutni dogovor da ostane isti broj žrtava. Najmanji 100 000 a najveći 700 000. I sve drugo prema svjedočenju "dva proverena i pouzdana svedoka".

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
16:54 11.04.2019.

dr. Banic i dr. Koic svako malo na netu objave spisak sa izmisljenim imenima sa tog famoznog popisa zrtava Jasenovca.....koliko god se trudili da se ti laznjaci izbrisu sa spiska, opet i iznova nicu nova imena jer je ocito da cifra ne smije pasti ispod 80 000 .....

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
19:52 11.04.2019.

Jedna je službenai državna komemoracija. Ostalo su privatni derneci koji ne trebaju medijsku pratnju.

VL
IN
inbox
18:49 11.04.2019.

nikada ni neće biti dogovora

VL
BO
Bogodol
10:09 12.04.2019.

Nikada neće biti dogovora, ako se laž više puta ponavlja postaje istina, to je motiv raznih pupavaca i inih oni bi svaki dan da imaju kolonu, svaki dan vide Ustaše, na tom im pomažu mediji koji su u njihovim rukama, zašto se ne otvore arhivi i vidi što je istina, kad god se nekim dokumentom pobije laž koja je skrojena u Beogradu odmah se priča o reviziji povijesti, to nije revizija povjesti već odklanjanje laži. Da li će se itko od ove današnje kolone sjetiti nevinih pobijenih Hrvatskih vojnika i civila koji su činili južno krilo Križnog Puta koje je završilo u Jasenovcu od Svibnja 1945 do Kolovoza 1945, pobijeni su i ukopani u jasenovcu što je čak dokazano u izkapanjima kad se nalazile vojne oznake Hrvatske Vojske i narodne nošnje i dukati u nošnji koja je bila pod zemljom, o ovome se može naći u izvješćima komisije koja je činila odkapanja. Pupavac zna da su laži ono što govori no on zna da laž ako se stalno ponavlja može postati istina što je u sadašnjoj situaciji vrlo blizu, no valjda će istina izaći na vidjelo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.