Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon na okupu

Brižni tata Luka Modrić došao po suprugu i sina u rodilište

luka modrić
Foto: marko lukunić/pixsell
1/6
11.06.2010.
u 11:05

Jutros je u zagrebačku polikliniku Podobnik po suprugu Vanju i tek rođenog sina jedinca došao veznjak engleskog Tottenhama nogometaš Luka Modrić.

Da je izabrana vrsta Slavena Bilića uspjela izboriti odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, Luka Modrić bio bi u dalekoj Južnoafričkoj Republici, a njegova supruga Vanja jučer bi sama napuštala bolnicu s njihovim sinom. Srećom za Luku, taj se scenarij nije dogodio.  

Skupa nosiljka  

Osmijeh s kojim je Luka jučer došao u polikliniku Podobnik, gdje je Vanja u nedjelju u osam sati ujutro na svijet donijela njihovo prvo dijete, sigurno mu ne bi izmamio nijedan zabijeni gol na Svjetskom prvenstvu! Veznom igraču engleskog Tottenhama nisu smetali ni fotoreporteri koji su okružili privatno rodilište iščekujući izlazak njegova prvorođenca i supruge. Veselo ih je pozdravio i poslije nekoliko minuta naš je nogometni virtuoz izašao iz klinike čvrsto i sigurno noseći svog sina u nosiljci.

Za prvi izlazak iz bolnice Luka i Vanja izabrali su nosiljku marke Bugaboo čija je cijena između četiri i sedam tisuća kuna, a u njoj su svoje mališane nosile i Claudia Schiffer, Gwen Stefani i Gwyneth Paltrow. Udobno smjestivši malenog, kojeg je od sunca štitila bijela plahtica, Luka se sa svojom malom obitelji uputio u stan Vanjinih roditelja na zagrebačkom Maksimiru koji je paru s jednomjesečnim bračnim stažem privremeno obiteljsko gnijezdo. Posljednje dvije godine nogometaš i ekonomistica žive u Londonu, no ipak su odlučili da se maleni rodi u Hrvatskoj, što će 29-godišnjoj Vanji sigurno olakšati prve dane majčinstva jer će uz nju biti mama. 

Mjesec dana bračne sreće 

Ekonomistica i 24-godišnji nogometaš iz Zadra upoznali su se prije šest godina u jednom kafiću dok je Luka igrao za Dinamo, a svoju su vezu ozakonili prije točno mjesec dana u uskom krugu obitelji u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Da je izabrana vrsta Slavena Bilića uspjela izboriti odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, Luka Modrić bio bi u dalekoj Južnoafričkoj Republici, a njegova supruga Vanja jučer bi sama napuštala bolnicu s njihovim sinom. Srećom za Luku, taj se scenarij nije dogodio.

Komentara 14

OB
-obrisani-
09:27 12.06.2010.

Brizni tata Luka Modric dosao po suprugu i sina u rodliste.... A sto je trebao napravit,tamo ih ostavit...?!

ZU
zulika
22:29 11.06.2010.

ma svasta.Vecernji nema sta pisat ,pa pise sranja .Cujte novinari, dajte izmislite neki skandal pa da imate o cemu pisati.....

OB
-obrisani-
09:25 12.06.2010.

Cestitam Lukice na prinovi,cuvajte svoj privatni zivot i dijete od ovakvih novinara i paparazia.... Odvratni ste ,svaku poznatu osobu pratite u stopu..I ti ljudi imaju pravo na privatnost !!... Vi novinari i paparazi ,pakujte kufere i put JAR,il vas vasi vas vasi sefovi lose placaju pa nemate za daleka putovanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije