Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Del Vechio:

'Nisam bio na proslavi, ne pada mi na pamet da idem na to'

Ivan Del Vechio
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
11.01.2019.
u 10:57

Na pitanje hoće li biti smijenjen s mjesta veleposlanika Del Vechio nije htio davati nikakve izjave, poručio je da na "ono što je rekla ministrica nema što dodati niti oduzeti"

Hrvatski veleposlanik u Bosni i Hercegovini Ivan Del Vechio ponovno je rekao da nije bio na proslavi neustavnog Dana Republike Srpske, već na sastanku s Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva BiH. 

- Nisam bio na svečanom postrojavanju ni na dodjeli odličja. Ne pada mi na pamet da idem na to. Bio sam na sastanku s predsjedavajućim Dodikom. Nespretno je izabran datum za sastanak koji smo ranije dogovarali - rekao je za N1.

Na pitanje hoće li biti smijenjen s mjesta veleposlanika Del Vechio nije htio davati nikakve izjave, poručio je da na "ono što je rekla ministrica nema što dodati niti oduzeti".

Večernji list ranije je saznao kako je velika vjerojatnost da će Del Vechio zbog ove situacije biti razriješen.

Na proslavi Dana Republike Srpske među ostalima je odlikovan Slavko Lisica koji je u Hrvatskoj osuđen na 15 godina zatvora zbog ratnih zločina.

Pogledajte i videokomentar Zorana Krešića o Željku Komšiću:

Komentara 6

KO
korisnik997
11:08 11.01.2019.

hrvati se prodaju kao i 92-e malo Srbima,malo Bosancima...a na kraju zabiju noz u ledja i jednim i drugim klasicni rvati

UM
umnjak
11:16 11.01.2019.

@korisnik Bosanci kao narod ne postoje. To je regionalni pojam. A prevrtljivi su oni Hrvati koji su presli na islam i tako napavili umjetnu naciju Muslimana , a od nedavno samoproglasenih Bosnjaka.

MA
maloprekosutra
11:10 11.01.2019.

Del Vechio ?? Hrvatski kadar u BiH kao i Komšić !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije