Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA SVAKI GLAS
Povratak na članak

Nikad politički važniji i neizvjesniji lokalni izbori

Biti ili ne biti za lokalne moćnike Bandića i Obersnela, ali i za Plenkovića, Petrova i Bernardića

Komentari 7

RE
rebekajukic
18:35 18.05.2017.

Mislim da je Bandić u Zagrebu itekako siguran za još jedan gradonačelnički mandat obzirom da mu je konkurencija na nuli. Jedini je koji u Zagrebu nudi i realizira kapitalne projekte i radi neprestano dok se drugi kandidati međusobno blate.

VL
MI
MirelaM
18:29 18.05.2017.

Zagreb najneizvjesniji do sad?? Švaljek sirota ne zna više šta je, malo bi bila nezavisna pa bi u koaliciju s Brunom, pa bi da ju HSLS podrži, pa osnuje svoju stranku dok Anka krade na sve strane, Gunju je poharala, milijunske nekretnine prebacila na sina, želi zagrist i u proračun Zagreba a svi po njenoj pojavi vidimo da ima veliki griz.. Sve u svemu Miki ostaje još dugo, dugo i svima će nam bit bolje!

VL
DA
darracc
18:28 18.05.2017.

Pa nebi se baš kladio da će biti neizvjesno, pogotovo u dva najjača grada. Ako oba kandidata ne prođu direkt u prvom krugu, u drugom će se prošetati lagano.

VL
Avatar Retardo
Retardo
18:16 18.05.2017.

Smiješno. Još bi se moglo reći da lokalni izbori mogu utjecati na sudbine Plenkovića i Bernardića, ali nikako Petrova, jer Most nije demokratska stranka, nego totalitarna sekta na čelu s velikim vođom kojeg nitko nikada nije izabrao na čelo Mosta, nema unutarstranačkih izbora (osim fingiranih), članstvo ne odlučuje o ničemu, nego sve odluke donose Petrov i njegov pobočnik Grmoja uz pomoć tajnog Nacionalnog vijeća u koje se članovi kooptiraju bez poznatih procedura i kriterija. Petrov če ostati na čelu Mosta sve dok bude potreban onima koji stoje iza Mosta, a to su Mol, Sberbank, Braunsberger i druge strane interesne grupacije.

VL
PM
perica_m
18:28 18.05.2017.

Puno kandidata puno svega al malo tu ima konkretnih nekih riješenja i planova i iskustva , a azgreb je izgradio makar ko šta govorio ko Bandić ... bilo je tu skandala i svega al ništa više ni manje od ostalih i usprkos tome se radi gradi dalje...

VL
Avatar dobry
dobry
21:47 18.05.2017.

Ako Bandić osvoji i ovaj mandat u Zagrebu, to će biti dobar indikator da nam spasa nema. Kako objasniti taj sadomazohizam građana glavnoga grada, da i dalje biraju osobu koja već 10-tak godina drži lojtre hdz-ju, kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou. Pa tko sa Vasom dogovara vrbovanje neodlučnih saborskih zastupnika da se prikloni hdz-ovoj poitici, ma kakva ona bila. Tko skupa sa Z. Mamićem "gradi" Dinamov stadion novcima iz gradskog proračuna!? Zagreb radi--zap. Hecegovina se gradi, a provizija ide na Bandićev račun u inozemstvu.

VL
NI
nikolina55
18:48 18.05.2017.

Puno kandidata ali niko ništa nije napravio osim Bandića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.