Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZAO DA MU JE STALO

Nije zbog usluge: Konobara iznenadio razlog zbog kojeg je dobio 500 dolara napojnice

napojnica
Foto: Screenshot Youtube
22.08.2016.
u 08:46

Žena je bila tužna jer je tog dana bila treća godišnjica smrti njezina supruga

Konobar iz Dallasa bio je jako iznenađen nakon što je dobio čak 500 dolara napojnice od nepoznate žene.

Kasey Simmons dobio je i poruku na salveti na kojoj je objašnjeno zašto je dobio toliku napojnicu na račun koji je iznosio samo 37 centa.

– Na najdepresivniji dan u godini ti si mojoj majci uljepšao dan. Ona se ne prestaje smijati otkad ste učinili to što ste učinili – pisalo je na salveti.

Simmons je tako nagrađen za dobro djelo koje je učinio dan prije. Kada je bio u supermarketu, vidio je tužnu stariju ženu koju je pokušao oraspoložiti, a na kraju joj je i platio robu koju je uzela.

– Račun je bio samo 17 dolara, no ovdje se ne radi o novcu, nego da pokažeš nekome da ti je stalo – kazao je Simmons, piše Metro.

Žena je bila tužna jer je tog dana bila treća godišnjica smrti njezina supruga. 

>> Ostavili konobaru napojnicu od 100 dolara unatoč lošoj usluzi – evo zašto!

Komentara 13

DZ
dalmatinac-zg
05:53 23.08.2016.

Trebalo bi ovakvih konobara na forumu vecernjeka. Na tone.

DA
dad
01:44 23.08.2016.

Vijest je u redu,nekoliko dana stara i desilo se u Little Elm,TX grad od 32.000 stanovnika.Zanimljivo je,kako neki od doticnih Balkanaca,bolje znaju sto se ovdje desava!

JU
jurajuric116
21:01 22.08.2016.

konobar je kresnul babu. valjda je bila dobro garažirana, s malo kilometri. ima danas dobrih baba. videl jednu na plaži danas v boljem stanju nego ove od 25 godina. nema celulita, ma makina sam takva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije