Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE DEUR
Povratak na članak

'Nije moj prijedlog da Dan antifašističke borbe više ne bude državni blagdan'

- Ja u Odboru nemam pravo glasa, a od 10 članova koji su bili na sjednici za takav amandman ruku je diglo njih devet.- kazao nam je Deur.

Komentari 13

Avatar Narod
Narod
16:37 07.11.2019.

Budimo realni, svaki normalni covjek je antifasist. Kod nas komunisti uzimaju monopl na antifasizam, to treba mjenjati jer su pocinili naj vise zlocina. Osuditi komunisticke zlocine, gdje je problem.

VL
DV
dvorskaluda
18:42 07.11.2019.

Ma je, Franco je poznati antifašist, Sadam također, Enver Paša, isto, Hitler, Kambanda, Sukarno, Idi Amin, Mussolini...ma sve komunisti i antifašisti - mo''š mislit'. Ubijali, mučili, trovali, spaljivali,pljačkali...a vidi čuda, nisu komunisti ni antifašisti. Pa ka je to moguće?

VL
RO
ronyday
16:03 07.11.2019.

Srmota je slaviti dan najvećih zločinaca Europe koji su pobili u miru više od milijun Hrvata nakon rata. To je uvreda i sol na ranu svih pobijenih i njiihovih najbližih

VL
DV
dvorskaluda
17:37 07.11.2019.

Antifašizam je u civiliziranim zemljama normalan, općeprihvačen. Tko želi zakone eugenike, tko želi pogrome naroda, tko želi podčiniti sve narode i zemlje, tko želi vođe poput Hitlera i td.? Nitko normalan.

VL
OO
oo8787
18:33 07.11.2019.

Ja nisam fašist, ali nisam niti antifašist.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:23 07.11.2019.

Maloumnosti najvjernijeg slugeranskog stada Hrvatskog Boga je granica samo Nebo. Njegovi pastiri bojuju oko blagdana (ukidanja ili povećanja broja) od kojih se ne živi (ne mogu se konzumirati kao kruh svakdanji) umjesto da usmjere svoje sile na ljuti boj za narod svoj protiv četiri jahača Apokalipse (korupciju, klijentelizam, protekcionizam i nepotizam), koje ovi čak "zobe, poje i timare", na jednoj strani i zapostavljaju svoje pastirske obveze u neovisnom državnom toru, na drugoj strani. Rezultat je da neovisni državni reponja ganja pred sobom Bugarsku i Rumuniju, umjesto Zapadnoeuropske EU članice. Unatoč svega toga vjerodomoljubi, uz busanje po već pocrnjelim prsima (kao naši bliski srodnici primati) pjevaju Aleluju i Odu zahvalnosti Vrhovniku Franji, a dvonožni papkari i kopitari u tutnju napuštaju rodnu grudu i odlaze u bijeli svijet. Istina teško je da se može očekivati drugačiji odnos prema neovisnom državnom toru od najvjernijeg dvonožnog stada sa slugeranskim genima, zar ne?

VL
NI
nibunika
22:56 07.11.2019.

Ma nije moguće da bi Đakić lagao da je to bio Deurov prijedlog!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.