Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virovitičani o rekonstrukciji
Povratak na članak

Nije Bedeković loš izbor, nego su svi nesretni jer je Tolušić smijenjen

Nisam očekivala da će postati ministrica, ali to je pozitivno. Radile smo zajedno u osnovnoj školi u Pitomači i susjede smo. Mislim da je sposobna napraviti dosta, ali naravno, koliko bude mogla s obzirom na situaciju u državi. Ako nešto zamisli, to i ostvari. S obzirom na njezin karakter, mogla bi puno učiniti – kaže Željka Hanzić, susjeda Vesne Bedeković

Komentari 3

SS
sokac sa drave
10:50 22.07.2019.

Jureh bolje suti nisi iz tog kraja i Tolusica ne poznajes.Sve ovo mu je namjestano jer uvozni lobi hoce ponovo vlast to jest hoce nam prodavati kukuruz i zito,meso isto.Sve ono sto mi lagano mozemo proizvoditi.Tolusic im je stao na rep i kamenjarci lopovi su ga odlucili smjeniti.Plenki je morao to uciniti mozda su mu stavili noz pod grlo.Mozda je ovako najbolje jer HDZ bez glasova iz Slavonije nemoze nikada dobiti izbore u hrvatskoj.Veselim se iducim izborima u hrvatskoj biti ce puno iznenadjenja.

VL
Avatar dras32
dras32
19:29 19.07.2019.

Tolušić, autor zakona o nepoštenoj trgovačkoj praksi. Prije se hrana u dućanima pred istek roka snižavala 40, 50, 70%, ljudi su za malo novca mogli kupiti još sasvim ispravne proizvode, sada poslije Tolušićevog zakona, ta hrana se prodaje do zadnjeg dana isteka roka, nakon toga ide na uništenje. Nazdravlje. Jer je bilo nepošteno što se snižavalo što na teret proizvođača, što na teret trgovca samo da se roba proda i da ne propadne. Umjesto da se love oni koji tu love u mutnom, država je stavila šapu na sve isto i hrana ide na uništavanje jer mi nemamo sirotinje koja bi tu hranu iskoristila. A veliki igrači na tržištu od proizvođača dobivaju super rabate i na taj način opet zaobilaze zakon.

VL
GV
golub Vaso
20:31 19.07.2019.

tolušić je čovjek koji je ucjenjujen zbog kurvi i kokaina, takav ne može biti ministar

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.