Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBACIVANJE ODGOVORNOSTI
Povratak na članak

"Ni epidemiolozi, ni obiteljski liječnici nemaju vremena za kontakte zaraženih"

KoHOM upozorava da preopterećeni obiteljski liječnici nemaju ni prostora niti načina za praćenje i upisivanje nepoznatih kontakata osoba zaraženih koronavirusom diljem zemlje, što se predlaže iz krugova epidemiologa.

Komentari 1

SI
sisavac
14:29 13.10.2020.

e to, da napokon se počnu sami među sobom glodati. najlakše je biti epidemiolog u ovakvom slučaju, oni o toj bolesti pojma nemaju, par mjeseci preporučaju jedno, par mjeseci drugo... njihove metode ublažavanja širenja bolesti su metode iz vremena kad je kolumbo počeo hodati, i ni na kraj pameti mu nije padalo otkrivanje puta za indiju. kud i kome smo mi bacali tolke milijarde svake godine, kome je išao taj novac, ovim mesarima koji pojma o ničemu nemaju... nitko ništ u bolnici ne radi (probajte se naručiti na neki zahvat, pa da čujete termin..), a svima pričaju kako su opterećeni. nek ministar beroš javno obznani kolko operacija mjesečno rade sad, a kolko su npr. prošle godine u istom mjesecu, pa ćete vidjeti nešto jako zanimljivo. inače, broj zaposlenih liječnika i sestara je za skoro 3.000 osoba veći nego prije godinu i nešto....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.