Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme u Lici

Nevrijeme s tučom na području Gospiću: padao led veličline lješnjaka

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
12.05.2018.
u 18:06

Led velićine  lješnjaka je za desetak minuta otresao lišće i tek zametnute jabuke, kruške i drugo voćke

Gospić i okolicu u subotu malo prije 15 sati zahvatilo je snažno grmljavinsko nevrijeme praćeno kišom i tučom.

Led velićine  lješnjaka je za desetak minuta otresao lišće i tek zametnute jabuke, kruške i drugo voćke, pričinivši štetu, koja će biti naknadno utvrđena. Ulice Gospića preplavilo je na trenutak više od 10 cm oborina.

 U Policijskoj upravi ličko-senjskoj doznaje se da je oko 15 sati na cesti Gospić- Karlobag  u predjelu Takalice s kolnika sletio motociklist. Na mjesto nesreće odmah je stigla  policija i Hitna pomoć, a za sada nije poznato kakve su ozljede motociklista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije