Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen trenutak

Nevjerojatna scena iz divljine: Piton je kao od šale progutao krokodila...

piton
Foto: Martin Muller/Facebook
1/6
17.06.2019.
u 11:27

Australac Martin Muller ploveći kajakom u okolici grada Mount Isa u Queenslandu snimio je maslinastog pitona usred objeda...

Nevjerojatan prizor snimio je Australac Martin Muller ploveći kajakom u okolici grada Mount Isa u Queenslandu, a fotografije su objavljene na Facebook stranici GG Wildlife Rescue Inc.

On je, naime, uhvatio trenutak u kojem je maslinasti piton, druga najveća zmija u Australiji, progutao krokodila.

Iako su mnogi mislili kako u ovoj borbi pobjeđuje krokodil, zmija je ipak bila snažnija. No, jedna stvar je mnogima ostala nejasna.

– Moje jedino pitanje jest kako dovraga itko normalan može ploviti kajakom na mjestu gdje zmija proguta cijelog krokodila? To je definitivno na mojoj listi top 10 načina kako ne želim umrijeti – zapitao se jedan korisnik Facebooka te svojim pitanjem zaradio mnoštvo lajkova.

Ključne riječi

Komentara 10

WE
westsouth
14:22 17.06.2019.

nije crok nego kajman.Krokodila nebi mogao

SC
Santo_CavernicoIo
15:02 17.06.2019.

"Iako su mnogi mislili kako u ovoj borbi pobjeđuje krokodil, zmija je ipak bila snažnija."....... ne znam, zmije inače jedu guštere, pa sad jel malo veći ili manji, šta je tu čudno?

Avatar Dumen
Dumen
07:20 18.06.2019.

Ta divna stvorenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije