Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva lakoća

Nevjerojatna pljačka: Pogledajte kako je ovaj muškarac ukrao novac iz banke

pljačka banke
Foto: Screenshot
1/4
24.04.2019.
u 08:59

Muškarac je prišao djelatnici koja je radila na šalteru i predao joj papirić na kojem je pisalo da mu mora isplatiti novac

Policija iz Washingtona u SAD-u traga za pljačkašem koji je nenaoružan usred bijela dana opljačkao banku u predjelu Northeast.

Muškarac jače građe sa šiltericom i naočalama na glavi ušao je oko 15.06 sati u banku koja se nalazi u 12. ulici.

Prišao je djelatnici koja je radila na šalteru i predao joj papirić na kojem je pisalo da mu mora isplatiti novac u američkoj valuti.

Bankarica mu je potom dala neutvrđeni iznos novca nakon čega je muškarac otišao iz banke i otada je u bijegu.

Pljačka se dogodila 8. travnja, a policija je sada objavila snimku kako bi ga lakše identificirala.

Komentara 5

GI
giannimichelis
09:04 24.04.2019.

Laž. Sad sam na Twitteru pročitao istinu. Na papiriću je pisalo: "Ja sam Slovenac i fašist Krešo Beljak iz Amsterdamske koalicije". Riječi nije bilo o isplati novca, to je blagajnica pretpostavila.

DD
dobar.d
11:51 24.04.2019.

Čovjek je samo u pisanoj formi prorekao što će se dogoditi i zapisano proročanstvo predočio djelatnici na šalteru. Jedino mi nije jasno zašto njega love, a Milana Tarota za identična djela plaćaju.

SL
Slavonskarakija
11:14 24.04.2019.

Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije