Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio TV Kanal 12
Povratak na članak

Netanyahu pobjednik parlamentarnih izbora

Nakon prebrojanih 96 posto glasova, Netanyahuov Likud dobio je 37 mjesta u Knessetu, a Plavo-bijeli koje vodi bivši general Benny Gantz dobili su 36.

Komentari 4

PU
paul-umpe
07:21 10.04.2019.

udri Benjamine svom silom

VL
MA
Matrix5
20:15 10.04.2019.

Još jedan psihopata

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:51 10.04.2019.

Tijesno. Izborni prag 3,25% haha.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:00 10.04.2019.

i tako bliski istok nastavlja tonuti u živi pijesak pomiješan sa krvlju... tzv. međunarodna zajednica je sve manje međunarodna, i sve manje zajednica, nije sposobna zaštititi slabije od jačih, niti išta radi čega je npr. un i osnovan. i liga naroda je pred kraj bila totalno nesposobna riješiti sve više sukoba i problema među narodima i državama. pa je nastao un, koji je opet disfunkcionalan, a sve zbog 'jakih' članica koje su zbog svojih partikularnih interesa gazile neke opće principe organizacije, a ta šutljiva i potkupljiva većina tolerirala. izbori u izraelu su važni samo zbog jedne stvari, dal će i dalje nastaviti sa okupacijom sirije, palestine, jordana, ili će se vratiti u granice koje im je odredio un. problem izraela je demografija i zeleni svijet. jer sa manjim prihodima arapa od nafte neće više monarhije moći držati pod kontrolom milijardu arapa, erupcija će krenuti i srušiti sve pred sobom, izrael je kap u moru toga što će oni biti u mogućnosti napraviti. zapad će na kraju ipak pojesti juhu koju je kuhao desetljećima i održavao je toplom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.