Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Nesuđena životna družica Karlovčaninu na prvom spoju odnijela 10.000 kuna

policijska traka
Foto: ilustracija
20.02.2019.
u 11:27

Stariji čovjek postavio je oglas u kojem piše da traži ozbiljnu žensku osobu za vezu, no naišao je na potpuno suprotno.

Usamljeni Karlovčanin, 65-godišnjak, ostao je bez 10.000 kuna, koje mu je u Sisku, na prvom spoju, odnijela njegova nesuđena životna družica.

Naime, sisačka policija objavila je danas kako traga za nepoznatom ženom zbog prijevare na štetu spomenutog Karlovčanina. 

Ta se žena javila na njegov oglas kojim je tražio ozbiljnu žensku osobu za vezu i zajednički život.

Predstavila mu se da je sa sisačkog područja te su se 18. siječnja našli u Sisku. Tom je prilikom tražila da joj da 10.000 kuna kako bi pristala živjeti kod njega. Traženi iznos joj je dao, a ona je iskoristila njegovu kraću odsutnost iz ugostiteljskog objekta u kojemu su se našli te je s novcem pobjegla. 

Nekoliko puta zvao ju je na mobitel na koji mu se više nije javljala, a kada je shvatio da je prevaren, slučaj je prijavio policiji.

Valentinovo iz noćne more

Ključne riječi

Komentara 6

CV
cvikcange
11:53 20.02.2019.

Čemu se policija bavi ovakvim "slučajem"? Pa je l' joj samovoljno dao taj novac? Je. I? Jesam li mu ja kriv? Nisam

Avatar nekakav
nekakav
11:47 20.02.2019.

baš je blentava žena. ako joj je na prvom dejtu dao 10.000 kuna, mogla je otići kod njega, i za par tjedana izmusti si novi auto, jer djed očito ima. na sebe prepisati svu imovinu, da bude sigurna da ju neće prevariti. :) po zakonu djeca su dužna brinuti se o roditeljima.... i kad bi mu uzela sve, djedu ne bi bilo loše... cinizam, sarkazam, kako vam drago...

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:11 20.02.2019.

Pa dao joj je, nije mu ukrala haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije