Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fra Igor Barišić

Nestao župnik: U srijedu se uputio u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag

Foto: nestali.hr
24.08.2019.
u 21:12

Nestali župnik visok je oko 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i smeđe oči te je slabije razvijenosti.

Upravitelj župe Svetog Bartola iz Hrastovice fra Igor Barišić nesto je 21. kolovoza kada se na području Hrastovice uputio u nepoznato, piše na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba.

U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnu majcu kratkih rukava, donji dio trenerke i tenisice. Nestali župnik visok je oko 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i smeđe oči te je slabije razvijenosti.

Župa Hrastovica proslavila je u subotu 24. kolovoza svetkovinu svog zaštitnika sv. Bartola. Misno slavlje u župnoj crkvi predvodio je sisački biskup Vlado Košić koji je tom prigodom i uveo u službu novog župnika fra Dragana Grizelja. Na početku biskupov dekret o imenovanju upravitelja župe iz srpnja okupljenima je pročitao đakon Vjekoslav Uvalić, a biskup je sve okupljene pozvao na molitvu za bivšeg župnika fra Igora Barišića koji je pod nerazjašnjenim okolnostima nestao prije nekoliko dana, javila je IKA.

U slučaju da imate informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar comparator
comparator
00:23 25.08.2019.

U nepoznato se je najgore uputiti !?

ZC
zorro.cz
23:10 24.08.2019.

Ak je otišel u nepoznato, nije mi jasno da bi netko znal kam je otišel?

DU
Deleted user
21:51 24.08.2019.

Kako znaju da se uputio u nepoznato?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije