Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio MUP

Nestao iz Novog Zagreba: Jeste li ga vidjeli, sjeo je u auto i od tada ga nema

Ivan Mihoci
MUP
11.05.2023.
u 19:06

U srijedu je u Zagrebu nestao Ivan Mihoci, kojem je ou petak, 12. svibnja rođendan, a napunit će 43 godine. Informaciju o njegovom nestanku objavio je MUP na stranici Nestali.

Ivan Mihoci, koji će u petak napuniti 43 godine, nestao je u srijedu iz Novog Zagreba. Informaciju o nestanku objavio je MUP na službenim stranicama Nestali. Mihoci je visok 180 centimetara, ima crnu boju kose i smeđe oči. U opisu stoji da je tjelesno jače građe, a da je u trenutku nestanka bio odjeven u donji dio trenirke crne boje, gornji dio trenirke s kapuljačom sive boje. Na nogama je imao crne tenisice.

Poznato je da je nestao iz novozagrebačkog kvarta Utrina, u Fanceljevom prilazu. Na stranicama MUP-a piše da se udaljio osobnim automobilom marke Dodge Caliber. 

U slučaju da posjedujete informacije o Mihociju, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
19:58 11.05.2023.

Tko ga vidi neka bježi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije