Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRADLJIVCI U LUDBREGU

Nestali svi bicikli iz projekta EU darovani građanima

U Japanu bicikli se spremaju u Eco Cycle
Foto: Youtube Screenshot
21.01.2017.
u 18:00

Razvojna udruga Ludbreg građanima je na besplatno korištenje lani predala deset obnovljenih bicikala...

“Sa zadovoljstvom objavljujemo da nam je odobren prvi Youth Exchange u okviru Erasmus+ projekta Europske Unije pod nazivom #justBIKE! Uz pomoć nevladinih organizacija iz Rumunjske, Poljske, Grčke i Makedonije u Ludbregu ćemo krajem ljeta postaviti besplatne javne bicikle!”

Tu je obavijest 25. travnja prošle godine na društvenim mrežama objavila Razvojna udruga Ludbreg koja je doista građanima na korištenje predala deset besplatnih bicikala. No danas na ulicama više nema ni jednog jedinog. Svi su ukradeni!

Članovi udruge prošlog su ljeta obnovili deset rabljenih bicikala i darovali ih građanima, promovirajući aktivni i kreativni način života. Organizatori, međutim, nisu računali na to će neki bicikle i prisvojiti.

– Bicikli su bili vlasništvo građana i mi se nismo bavili njihovim čuvanjem. Nije na nama ni da prijavljujemo krađu – kazao nam je Kristian Pirc iz Razvojne udruge. 

>> Tvrtke se brinu zbog krađe podataka na mobitelima

Ključne riječi

Komentara 3

MO
morska
00:19 22.01.2017.

Hahaha

DI
duncan_idaho
14:32 23.01.2017.

nacija lopova....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije