Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikat policije:
Povratak na članak

'Nesretni migranti i dalje će biti izloženi pogibelji prilikom ilegalnih ulazaka'

Krijumčari ljudima i lešinari nad ljudskim sudbinama i dalje će im uzimati strahovito velike svote novca, a onda ih izlagati pogibelji opasnom vožnjom i bjegovima od policije, situacijama kakvima u posljednje vrijeme prečesto svjedočimo - stoji u priopćenju

Komentari 3

I1
ing-12345
17:06 11.06.2019.

Da nesretni ilegalni imigranti se ne bi izlagali pogibelji treba na Hrvatsku granicu postaviti bodljikava žicu a iza nje minska polja, koja pak treba čuvati sa mitraljeskim gnijezdima. Pa tada ovim nesretnicima neće pasti na pamet da probaju ući u u Hrvatsku i problem riješen.

VL
NI
NikoCro
16:42 11.06.2019.

Opet nesretni inzinjeri i doktori

VL
BU
BuddhaZG
18:19 11.06.2019.

A u koju to normalnu zemlju na svijetu možete ilegalno ulaziti i ne očekivati sankcije ? Sam naslov je idiotski, a ove "NOBELOVCE" bi uselio ovakvim pametnjakovičima koji ih brane. I ovaj mjesec, kao i zadnjih nekoliko ustrajno pokazujete kako režimsko novinarstvo tone sve dublje i dublje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.