Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez na cestama

Nesreće i kiša praćena tučom usporavaju promet

autocesta
Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.07.2019.
u 16:11

HAK je izvijestio da je promet pojačan na cestama u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, u priobalju te na Istarskom ipsilonu

U Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru uz kišu povremeno pada i tuča. Kolnici su mokri i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju. Mogući su odroni. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku, javlja HAK. Vozačima se savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Promet je pojačan na cestama u smjeru unutrašnjosti, u priobalju te na Istarskom ipsilonu.

A1 Zagreb-Split-Ploče: Došlo je do prometne nesreće između čvorova Benkovac i Zadar II na 277. Kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba pojačan je priljev vozila

A6 Rijeka-Zagreb: Kolona duga oko 5 kilometara prisutna je između čvorova Oštrovica i Vrata u smjeru Zagreba

Istarski ipsilon: zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 3 km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon; kod tunela Učka u oba smjera nema dužih čekanja.

Krčki most (DC102): kolona vozila u smjeru kopna sa otoka Krka duga je oko 4 km.

Splitsko-dalmatinska policija preporučila je u nedjelju putnicima u cestovnom prometu da se zbog poteškoća s opskrbom eklektrične energije na graničnom prijelazu s Bosnom i Hercegovinom Aržano-Prisika, usmjere na granični prijelaz Kamensko.

 "Zbog tehničkih poteškoća s opskrbom električne energije na GP Aržano-Prisika poslovi se odvijaju sporijim tijekom od uobičajenog. Iz tog razloga za prelazak državne granice preporučuje se GP Kamensko," navodi se u kratkom priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Nesreća se dogodila i na A1 kod čvora Posedarje u smjeru Zagreba, pa se također vozilo usporeno i u koloni.

 

 

Komentara 13

CR
CroZrakomlatNo1
12:55 07.07.2019.

Bog ce pomoc siromašnim i onima bez struje! On voli Sve! Zahvalimo molitvom i poklonimo nekretnine i novac majci RKC!

Avatar Dumen
Dumen
12:55 07.07.2019.

Nesreće treba izbjegavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije