Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACRT NA JAVNOM SAVJETOVANJU

Novi ministar, novi zakon: Neregulirano vlasništvo neće biti prepreka za obnovu kuća

26.01.2023.
u 08:58

U nacrtu novog zakona maknut je niz sudionika i koraka koji su usporavali obnovu, a omogućava se isplata predujma i onima koji su već pokrenuli obnovu kuća

Komentara 9

KO
koraknaprijed
09:48 26.01.2023.

Znači vlasni stanovaukradeni u nacionalizaciju I agraru,nikad plaćeni,nikad održavati nikad osigurani dobivaju i besplatnu obnovu na stanove koji NISU legalno njihovi?

Avatar nekakav
nekakav
09:49 26.01.2023.

ako vlasništvo nije bitno, onda ću i ja svoju kuću, dosta daleko od potresa, prijaviti i tražiti novac. nemojte vi u ministarstvu ništa provjeravati, budite ko za vrijeme anke mrak, i gunje. izmusti ćemo vas ko spužvicu. koja je to sad fora, za svako ulaganje i pomoć moraš biti vlasnik. sad ne?!

Avatar Barba
Barba
10:22 26.01.2023.

Znači potomcima onih koji su upali u tuđu nekretninu i postali zaštićeni najmoprimci, obnovit će se nekretnina koja nije njihova, kako bi mogle i slijedeće generacije biti zaštićeni najmoprimci??? Povraća mi se!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije