Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postao hit

Došla na ispit i shvatila da je u 'vrućim' hlačicama, evo kako ju je kolega 'spasio'

dečko
Foto: Twitter
30.09.2016.
u 11:52

Sigurno bi svatko od nas želio da ima tako dobrog prijatelja spremnog da odmah priskoči u pomoć

Vjerojatno bi malo tko ovako što učinio, ali njih dvoje pravi su dokaz da si pravi prijatelji u nevolji pomažu.

Andrew Nguyen (18), student sa Sveučilišta Texas u Arlingtonu bio je u knjižnici sa svojom prijateljicom Dianom, kada je ona shvatila da je zaboravila hlače za ispit. Ona je na sebi imala kratke hlačice, ali na ispit nije mogla otići u njima jer se održavao u laboratoriju gdje vrijede posebna pravila.

Andrew je prekinuo agoniju

Diana je pokušala pronaći nekoga tko bi joj mogao priskočiti u pomoć, no nažalost nitko nije htio. Ali njezin prijatelj Andrew prekinuo je agoniju. Skinuo je svoje hlače i zamijenio se s Dianom za njezine.

Svoju fotografiju iz WC-a  objavio je na Twitteru. U dva dana tvit je pregledan nešto manje od 500.000 puta. Komentari su uglavnom svi bili slični. O Andrewu su svi imali samo riječi hvale, a mnogi su i poželjeli da imaju tako dobrog prijatelja kao što je Andrew, piše Metro.

> > E, ovo je bio pravi odbijanac... Objasnila mu je zašto ne želi biti njegova djevojka i poručila: Pročitaj ovo 500 puta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije