Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hashim Thaci:
Povratak na članak

"Nema razgovora s Beogradom o unutrašnjim pitanjima Kosova"

Svoju državu moramo razvijati prema zapadnim standardima, a ne prema mentalitetu Slobodana Miloševića, rekao je Thaci.

Komentari 7

UJ
ujkina1
13:40 30.07.2010.

Jedan dan na sva usta poziva Tadića na pomirenje i dijalog , a već sutradan izbacuje poruke u mafijaškom maniru što znači da nijednu izjavu nije dao iz svoje glave jer vjerojatno u njoj ničeg ni nema, neg se snjim poigravaju kao sa dvorskom ludom, prvo ti naredim da se posereš , a onda ti naredim da to i poližeš !

VL
MA
mališa
15:47 29.07.2010.

I mi se slažemo sa Tačijevom izjavom da se u teritorijalni integritet države ne može dirati. A što se tiče Kosova to je unutrašnje pitanje Srbije i nema veze sa međunarodnim pravom. Kosovo je trenutno vojno okupirano od strane NATOO pakta, a u političkom smislu je međunarodni protektorat.

VL
OB
-obrisani-
15:18 29.07.2010.

Lijepo, i inače je uobičajeno da se susjedi ne mješaju u unutarnju politiku i ustroj susjednih zemalja pa po čemu bi onda vlada Kosova trebala sa bilo kime o tome diskutirati, Kosovo je nezavisna država i neka sami odluče kako će je urediti

VL
BE
besliciv
20:45 29.07.2010.

29.07.2010. u 15:47h mališa je napisao/la: I mi se slažemo sa Tačijevom izjavom da se u teritorijalni integritet države ne može dirati. -------------------------------------- da samo sto su vremena kad se neki klinac srbiju za nesto pitalo prosla !...sjest ce to i tebi...umorit ces se za koji dan kad vam UN jos jedan samar odvali .....lol

VL
OB
-obrisani-
21:45 29.07.2010.

Srbija će morati prihvatiti makar joj se to ne svidjalo da je Kosovo Stvarnost od koje ne mogu pobjeći! Tad će prihvatiti i dijalog! No, ne treba ih gurati jer će efekat biti suprotan a to nikom ne odgovara! Treba ih pustiti da se istroše u svim političkim mogućnostima koje nisu beskonačne!

VL
OB
-obrisani-
23:52 29.07.2010.

otese nam dzedovinu siptari otese nam nase kosovo :((((

VL
MA
mališa
00:11 30.07.2010.

plavomore Nismo mi to doživeli kao šamar (možda u prvom momentu) već smo samo zaprepašćeni do koje mere su se srozale neke međunarodne institucije. Igramo dalje, šta uostalom drugo da radimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.