Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup na Trgu

Nema Miše, ali zato za branitelje pjevaju Thompson, Dražen Žanko, Matko Jelavić...

Thompson
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.05.2015.
u 15:55

Nakon mise za Domovinu u Zagrebačkoj katedrali u 18 sati, skup će se u 19 sati održati na Trgu bana Josipa Jelačića

Na sutrašnjem Skupu zajedništva 100% za Hrvatsku 'Zajedno do pobjede' u glazbenom će dijelu programa nastupiti Marko Perković Thompson, Klapa HRM Sveti Juraj, Najbolji hrvatski tamburaši, Dražen Žanko, Matko Jelavić, Mirko Švenda Žiga, Stjepan Jeršek – Štef i TS Satir, Ivan Mikulić, Vojnici novog doba, Ante Matić, Niko Bete, Klapa Kontra, Zoran Tomaić, Anamarija Filipović, Ante Radošević....

 - Hrvatski branitelji primjer su zajedništva, jedinstva, odanosti i ljubavi prema Domovini i upravo su zahvaljujući ovim pozitivnim društvenim i moralnim vrijednostima obranili hrvatsku domovinu. Danas smo ponovno svjedoci pokušaja regionalnog razjedinjavanja Hrvatske, polarizacije i moralne erozije hrvatskog društva. Upravo sada došlo je vrijeme osvijestiti zajedništvo kakvo je vladalo za vrijeme Domovinskog rata – zajedništvo juga i sjevera, istoka i zapada, mladih i starih te sačuvati vrednote za koje su mnogi hrvatski branitelji i domoljubi žrtvovali svoje živote. Pozivamo sve  hrvatske branitelje i domoljube, nezaposlene, obespravljene, studente, mlade, umirovljenike, blokirane, seljake, sve koji rade, a ne dobivaju plaću, kao i sve ljude dobre volje, izborimo se zajedno za dostojanstven život, budimo korak budućnosti, poručuju organizatori.

Nakon mise za Domovinu u Zagrebačkoj katedrali u 18 sati, skup će se u 19 sati održati na Trgu bana Josipa Jelačića.

>> Mišo Kovač demantira da pjeva na skupu branitelja: Mene ništa nisu pitali

>> 'Pozivam sve koji osjećaju RH kao svoju domovinu da nam se pridruže 2.5.'

Komentara 92

ZA
Zahumlje
16:22 01.05.2015.

Ajmo milijun Hrvata 100% za Hrvatsku. Svi na koncert.

BR
brojevi
17:29 01.05.2015.

Konačno jedan svijetli događaj na Jelačićevom trgu. Nadam se dobrom sigurnosnom nadzoru katedrale i Trga. Po mogučnosti zavariti poklopce gradske kanalizacije zbog moguče najezde štakora(ša) sa piromanskim sklonostima. Vidimo se.

GM
Gusta magla
17:22 01.05.2015.

Sad citam komentare i svi idu u prilog Hrvatskih branitelja kad odjednom reset stranice i odjednom se pojave komentari SDP-ove mladezi koji ujedno imaju 7-8 puta manje pluseva.Kako?Zasto? E moj admine....neces ni ti dugo svoj teror tjerati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije