Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasjenila svadbu

Nekoliko sati prije vjenčanja objavila fotke mladoženje koje su šokirale sve

mladenci
Foto: Instagram
31.08.2018.
u 17:18

Osim fotografija koje su objavljivali gosti na Instagramu, s profila 'a summer affair' počele su stizati fotografije na kojima je mladoženja s konobaricom iz Las Vegasa

Brianna Ehland i Cory Perlson proteklog vikenda imali su vjenčanje iz bajke u dvorcu Oheka na Long Islandu, no svadbu su upropastile fotografije koje je jedna konobarica počela objavljivati na Instagramu samo nekoliko sati prije što su mladenci izrekli sudbonosno 'da'.

Mladenka, inače zaposlenica američkog predsjednika Donalda Trumpa, goste je zamolila da uz fotografije koje objavljuju na Instagramu stave i oznaku #theperlsons kako bi kasnije mogli sve fotografije imati na jednom mjestu, piše Metro.

No, osim fotografija koje su objavljivali gosti, s profila 'a summer affair' počele su stizati fotografije na kojima je mladoženja s konobaricom iz Las Vegasa, a sve su imale oznaku koja se koristila za fotografije sa svadbe.

Konobarica Mayra Angel tvrdi kako je spavala s mladoženjom dok je on bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom, no on tvrdi kako se to nikad nije dogodilo.

Djevojka je objavila mnoštvo fotografija kako bi ih i gosti vjenčanja mogli vidjeti te tvrdi kako su aferu imali nekoliko mjeseci prije vjenčanja.

Fotografije s tog Instagram računa kasnije su obrisane, a profil je postao privatan.

Unatoč objavljenim fotografijama, vjenčanje je održano, a odvjetnik mladoženje kaže kako podižu tužbu protiv konobarice.

>> Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva…

Komentara 5

NE
Neutralac
17:55 31.08.2018.

Je li ovo opet Karolina pise..?... jos jedan za Pulitzera...

Avatar tetina
tetina
22:57 31.08.2018.

Autor VL!? Nisam znala da novine mogu pisati

AR
aristotel
14:57 01.09.2018.

nije novinarstvo za svakoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije