Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove mjere

Neki putnici na zrakoplovima za SAD bit će dodatno pregledavani

aerodrom
REUTERS
04.01.2010.
u 08:57

Na američkom popisu zemalja sponzora terorizma nalaze se Kuba, Iran, Sudan i Sirija, a dodatnom će pregledu biti podvrgnuti i putnici iz Afganistana, Alžira, Iraka, Libanona, Libije, Nigerije, Pakistana.

Američka vlada naredila je dodatne preglede putnika u Sjedinjene Države iz 14 zemalja koje se smatraju rizičnima zbog terorizma, prenosi Glas Amerike (VOA).

Do ovog dolazi nakon neuspješnoga bombaškog napada na američki putnički zrakoplov na Božić.

Kako je objavila američka uprava za sigurnost prometa, državljani zemalja koje su na popisu „država sponzora terorizma ili drugih zemalja od interesa“ bit će podvrgnuti dodatnom pregledu.

Na američkom popisu zemalja sponzora terorizma nalaze se Kuba, Iran, Sudan i Sirija, a američki mediji javljaju da će dodatnom pregledu biti podvrgnuti i putnici iz Afganistana, Alžira, Iraka, Libanona, Libije, Nigerije, Pakistana, Saudijske Arabije, Somalije i Jemena.

Ključne riječi

Komentara 2

OP
Opomena
09:07 04.01.2010.

A STA CE OVI OBREZANI ONDA,ahahahahhaha

UK
Ugo Kajvez
12:02 04.01.2010.

Civil Unrest in America? . http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=12619

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije