Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKALAMERA:

'Neizmjerno hvala. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem naprijed'

Matko Škalamera pušten je iz pritvora
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
29.08.2019.
u 17:21

2500 ljudi okupilo se na sinoćnjem prosvjedu uz poruku "Danas Matko - sutra svatko'

Riječanin Matko Škalamera zbog optužbi da je prema svom susjedu Dobrivoju Arsiću počinio kaznena djela prijetnje i tjelesne ozljede počinjene na osnovi nacionalne pripadnosti ekspresno je pritvoren u riječki istražni zatvor što je izazvalo burnu reakciju njegovih sugrađana koji su stali u obranu ovog HGSS-ovca navodeći da su takve optužbe nespojive sa Škalamerom.

Iako su nakon najave prosvjeda podrške Škalameri, svjedoci ubrzano ispitani te je Škalamera u srijedu ujutro pušten iz zatvora, sinoć je pred riječkim istražnim zatvorom ipak održan prosvjed u organizaciji navijačke skupine Armada i braniteljskih udruga uz poruku "Danas Matko - sutra svatko". Na prosvjedu se okupilo oko 2500 ljudi, a svima njima Škalamera se danas putem Facebooka zavalio na podršci.

-  Dragi prijatelji, poznanici, građani grada Rijeke i svih ostalih gradova u Lijepoj našoj i izvan nje od srca vam hvala. Hvala vam na neizmjernoj podršci koju ste mi pružili tijekom proteklih dana. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem u ono što je ispred mene. Još jednom Vam neizmjerno HVALA! - napisao je.

Ključne riječi

Komentara 29

WI
Witman
17:38 29.08.2019.

Matko zahvali se medijima na linču

DU
Deleted user
17:41 29.08.2019.

Čak bi se moglo konstatirati da je postignut kontra efekt u tom spec. ratu protiv RH - jer kvartovski trouble maker je sad meta pučkog gnjeva, a ne formalno pritvoren. U svakom slučaju, poučna priča kako lako je skončati u pritvoru zbog banalne parking epizode, ako je navodna žrtva ta koja ima veze s manjinom koja strašno voli kundak, pendrek i vlast.

ME
medvedgrad
17:26 29.08.2019.

Damas je.tesko biti Hrvat u Hrvatskoj. Ovakvu ljudinu je netko okaljao. Sve ih tuzi majstore, od vlasti, Pupovca do togn nitkova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije