Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHLIR O KANDIDATIMA
Povratak na članak

'Ne postoji nitko od 'gospode' tko bi se mogao suočiti s izazovima u Zagrebu'

O lošim potezima gradonačelnika Milana Bandića rekao je kako ih ima jako mnogo, nakupili su se u ovih 20 godina

Komentari 8

BR
Branitelj2020
08:42 20.02.2021.

Uhlir je predsjednik zagrebačkog ogranka HNS-a, stranke poznate po tome da se prodaje za novac tj. pravi uhljebi. Takav nam ne treba kao gradonačelnik .

VL
DA
DarthVader
14:03 19.02.2021.

Pa nije nista krivo rekao.

VL
VI
Vito
12:49 19.02.2021.

Uhljeb, a ne uhlir. Da je "gradonačelnikov" žetončić potvrđuje i sam - 'Ne postoji nitko od 'gospode' tko bi se mogao suočiti s izazovima u Zagrebu'. Potvrdu o "gradonačelnikovom" žetončiću dodatno potvrđuje objavom a zna za 20 godina skuplajnja lošihh poteza. Da je stvarno htio biti gradonačelnik Zagreba kandidirao bi se već prilikom prvih izbora kad je pijani kriminalac pobjegao s mjesta nesreće, a zbog toga pošteni policajac kojiga je uhvatio dobio otkaz. A ne šutjeti 20 godina dobro uhljebljen na sigurnoj poziciji žetončića kojeg sad "gradonačelnik" izvlači zbog usitnjavanja biračkog tijela.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:29 19.02.2021.

O lošim potezima gradonačelnika pravog hrvata Milana Bandića rekao je kako ih ima jako mnogo, nakupili su se u ovih 20 godina ali to ne smeta balkanske birace u odluci da ga uz Boga i domoljublje ponovo izaberu za vođu druge najveće balkanske metropole jer on predstavlja njihov ponos, uzor, kontejnersko stanje i vanla schengensko pakovanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.