Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotke s ljetovanja
Povratak na članak

Upozorenje roditeljima! Ne objavljujte slike djece bez odjeće

Godišnji su odmori, a na društvenim mrežama roditelji se često pohvale fotografijama svoje djece s ljetovanja...

Komentari 5

GU
gunny01
15:02 02.08.2017.

Laici bi zaključili iz ove vijesti da je Dark Web neka pedofilska stranica. Sami si proguglajte što je Dark Wab, ali sigurno neka naša udrugica nije u stanju da tamo išta izbriše (kao što gore navodi da je izbrisala dvije stranice).

VL
KL
klasika
14:35 02.08.2017.

To je Večernjak napravio prije 2 dana: slika skoro gole curice cijeli dan na naslovnici. Imat će posla s Vijećem za elektroničke medije. Bolesni urednici.

VL
Avatar 123456
123456
14:26 02.08.2017.

bilo bi dobro s ovime upoznati sevu nationale i ostale kurbestine.

VL
ML
Mlad75
14:42 02.08.2017.

Znaci mediji i te iste udruge promoviraju prava istih tih skupina za koje nam sad sugerirate da ne objavljujemo slike svoje djece.....Da je ovo drustvo normalno davno bi takve nastranosti rijesilo.....Al eto lakse normalnom svijetu savjetovat da ne objavljuju slike nego se rijesiti nastranih skupina koje imaju potporu od raznih ko fol proliberalnih udruga.....Dajete pravo nastranim i nastranostima a normalnim onda dajete preporuke da se cuvaju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.