Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za položaje
Povratak na članak

Naznaka rata s Ukrajinom? Rusija će razmjestiti nove raketne sustave na Krimu

Na Krimu se već nalaze tri bataljuna protuzračnih raketnih sustava koji imaju domet do 400 kilometara

Komentari 11

Avatar nekakav
nekakav
11:38 28.11.2018.

već je postavljen. obala načičkana bastionima, kalibrima... zirkon ispitan. nitko ne instalira ovakve sustave bez potrebe.

VL
DU
Deleted user
23:36 28.11.2018.

Naznaka rata s Ukrajinom?.....kojeg crnog rata, pobjeglo bi Rusima pola ukrainske vojske u prva 24 sata….. Na drustvenoj mrezi 'v kontakte', koji je u Ukr i Rus, poput facebooka pojavila se info, da ce Rusi placati ukrajinskim vojnicima koji promjenene stranu. Tako ca posada BOV-a dobijati po 1000 eura, posada tenka po 2000 eura, posada helikoptera po 5000 eura, te posada borbenih zrakoplova po 10.000 eura. Takodjer im se garantira ostanak u sluzbi nakon poraza Ukrajine. Rusi su ovaj model vec isprobali na Krimu, koji su stavili pod svoju kontrolu bez ijednog ispaljenog metka ...

VL
JU
justinijanteodora
20:02 28.11.2018.

Manite se ratova i ratovanja, nikad i slovom nikad ratovi nijednom narodu nisu donijeli dobro. pogledajte Skandinavce - holjadu godina su ratovali, onda sjeli i rata više nema. A siguran sam da imaju i neriješen i spornih pitanja počev od istorijskih do savremenih ekonomskih. Pametni ljudi su naučili šta je to efektivna diplomatija.

VL
KR
Krotila
12:37 28.11.2018.

kome odgovara ratna histerija

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:25 28.11.2018.

Ma da vec postavljeno ! Krim je bio Ruski u bitci protiv Turaka i Tatara rusi nga osvojili. Svaka im cast tom velikom i nepobjedivom slavenskom narodu.A prije tog Tatari.Turci.Hazari ubijali su surovo i silovali Slavensko stanovnistvo kako Rusko tako i Ukrainsko. Nesretna ukraina upade u zivo blato zbacise legalno izbranu vlast i dovedose Prorosenkovica a prijeTimosenkovica koji pocistise blagajnu. Pod Janukovic Ukrainci imali su 500 dolara placu sad dvista. cetri miliona Ukrainaca otislo u Rusiju a cetri u zapadne zemlje.U mnogim stvarima Ukrainci tj njihovi politicari nisu dali da se uci Rus jezik zabranili u skoli.Tu zivi oduvjek deset miliona Rusa a mozda i vise. Sedamdeset posto ukrainaca je za normalan zivot sa Rusijom.Ali politicari to ne daju. Pa idiot Prorosenkovic.zrtvova mornare sa tri broda Kanua sve po naredbi njegovih sefova.Hvala Rusima sto nisu ubili te mornare . A sa tim brodovima ako plovis negdje moraju bit pokrivene cjevi a ne otkrivene, Gledam tu u Moskvi,Rusi su vrlo ljuti a ovo je i poruka Natovcin vidim nesto blago osuduju frka in u rupi.Volim i Ruse i Ukraince sve su to nasi slavenski narodi a ovi bi zeili da ratuju izmedu sebe.I da se smiju.Drugo u Azovskom moru nema manevra Natovcin imaju zabranu. Ovo je bila provjera kako ce Rusi reagirat. Eto tako zelim sve dobro i jednim i drugima. Samo nek Prorosenkovic ne provocira moga bi ostat i bez mora ako nastavi ovako.A to sto je uveja ratno stanje moze okacit macku o rep.Rusi nikog nece napadat.

VL
DU
Deleted user
12:49 28.11.2018.

Ni Rusima nije više za verovati, pa u isto vreme kreće akcija na Krimu u onom tesnacu i Albansko - Kosovsko ujedinjenje,nismo baš toliko naivni 😪

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.