Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agram
Povratak na članak

Nastavljeno suđenje Bandiću i suradnicima: 'Ne znam kriterije za zamjenu zemljišta'

Upitan za zaključke o zamjene zemljišta s tvrtkom Bamgrad projekt, Jelavić je rekao da se ne sjeća svih detalja jer je "takvih zaključaka bilo mnogo" te da su ih potpisivali njegove kolege u "koje je imao puno povjerenje"

Komentari 4

KA
kažemja
16:01 21.01.2019.

Zagreb ima super gradonačelnika. Ili je u bolnici ,ili je u sudnici ili okolo hopsa glumeći da nešto radi (dela)! Stvarno se imamo s čime pohvaliti.

VL
DU
Deleted user
17:50 21.01.2019.

Jesenti milu bigulicu, može li li tko zamisliti kakav bi bio život u Hrvatskoj u prvoj četrtini 21. stoljeća bez vrlih muževa i moralnih gromada poput Bandić Mikija, Bernardić Dade zvanog Bero, Beljak Šokrea zvanog Pajser, Vrdoljak Iveka zvanog Razdjelnik, Pupovac dr. Milojka zvanog Etnobiznismen, Jandroković Goge zvanog Njonjo i njegove banskodvorske ekscelencije Andrjuše P.? Ja se ne usuđujem zamišljati takvo što.

VL
BS
@bserver
20:17 21.01.2019.

zar već svi nisu shvatili da je Bandić hrvatski Trump!? A svi ostali guske u magli!? Pa čemu se sramotite? Bandinjo vas ismijava, godinama! Taman da mu i nešto uspijete "prišiti", evo njega pored maminja! Pa "soli na rep"!

VL
Avatar bodavica
bodavica
18:42 23.01.2019.

Stručni naziv ovog suđenja je ! HRVATSKI CIRKUS !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.