Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci
Povratak na članak

Nastavlja se kriminalistiko istraživanje poslije utakmice Finala kupa u Vinkovcima

Razlozi su bili alkoholiziranost i vrijeđanje policijskih službenika, a zabilježena su ukupno 44 prekršaja

Komentari 5

SE
senior
12:34 08.06.2018.

zbog glasova u Splitu HDZ drži štangu torcidi iz ystog razloga je to isto radio i SDP. Mowst šuti kao pika jer od tih glasova i on živi. Nešto će seozbiljhnije pokušati napraviti tek počnu padati glave.

VL
MI
mislav22
10:52 08.06.2018.

Ove jadnike koji teroriziraju cijelu Hrvatsku treba zakonom zabraniti. Bagra alkohilizirana i našminkana. Karcinom društva

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:41 08.06.2018.

Naše redarstvo je zasigurno sposobno osloboditi Hrvatsku ove noćne more-huliganizma kojegod boje bio...No nema političke volje... Danas HDZ ,a prije SDP guraju probleme pod tepih ...žalosno! Zašto hrvatske vlasti nisu htjele riješiti slučajeve huliganizma s eura u nogometu?Zašto hrvatske vlasti nisu željele riješiti sramotu od svastike naPoljudu?Zašto sad vlasti otežu strogo procesuirati počinitelje iz Vinkovaca?

VL
DH
dalibor.hren
09:54 08.06.2018.

Gdje je zapelo krim - istraživanje svastike s Poljuda?

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
12:23 08.06.2018.

Novčanu kaznu i doživotna zabrana za ulazak na stadion.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.