Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Nastavlja se kriminalistiko istraživanje poslije utakmice Finala kupa u Vinkovcima

hrvatski kup
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
08.06.2018.
u 09:50

Razlozi su bili alkoholiziranost i vrijeđanje policijskih službenika, a zabilježena su ukupno 44 prekršaja

Nakon odigrane utakmice Finala nogometnog Kupa RH, koja je igrana u Vinkovcima između Dinama i Hajduka, PU vukovarsko-srijemske nastavila je s kriminalističkim istraživanjem protupravnih ponašanja navijačkih skupina.

"Pregledom snimki video-nadzora do danas je izdvojeno 30 počinitelja protupravnih ponašanja protiv kojih će policija podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima. Utvrđeno je kako se radi o kaznenim djelima Oštećenja tuđe stvari i Napada na službenu osobu", navode iz PU.

Najavljuju kako dalje nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem i analizom video snimki nadzora.

hrvatski kup
1/25

Prema službenim podacima PU tijekom kontroliranog ulaska navijača na tribine nogometnog stadiona HNK Cibalia zabilježena su postupanja prema 36 osoba, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Razlozi su bili alkoholiziranost i vrijeđanje policijskih službenika, a zabilježena su ukupno 44 prekršaja.

Ključne riječi

Komentara 5

SE
senior
12:34 08.06.2018.

zbog glasova u Splitu HDZ drži štangu torcidi iz ystog razloga je to isto radio i SDP. Mowst šuti kao pika jer od tih glasova i on živi. Nešto će seozbiljhnije pokušati napraviti tek počnu padati glave.

MI
mislav22
10:52 08.06.2018.

Ove jadnike koji teroriziraju cijelu Hrvatsku treba zakonom zabraniti. Bagra alkohilizirana i našminkana. Karcinom društva

Avatar rubinet
rubinet
11:41 08.06.2018.

Naše redarstvo je zasigurno sposobno osloboditi Hrvatsku ove noćne more-huliganizma kojegod boje bio...No nema političke volje... Danas HDZ ,a prije SDP guraju probleme pod tepih ...žalosno! Zašto hrvatske vlasti nisu htjele riješiti slučajeve huliganizma s eura u nogometu?Zašto hrvatske vlasti nisu željele riješiti sramotu od svastike naPoljudu?Zašto sad vlasti otežu strogo procesuirati počinitelje iz Vinkovaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije