Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARAVAJUĆE

Naručila tortu za rođendan kćeri (5) pa u čudu gledala što je dobila

Pixabay
22.10.2022.
u 15:13

Nakon što je fotografije torte objavila na Facebooku, iz slastičarnice su je je napali zbog negativnih komentara te smatraju da su oni nezasluženi.

Slavljeničke torte na dječjim rođendanima jedan su od najvažnijih dijelova proslave, a s obzirom na to koliko koštaju, roditelji žele da izgledaju baš onako kako bi trebale.

No, to nije uvijek tako, a majka Alexandra Schroeder iz američke savezne države Michigan ostala je duboko razočarana kada je vidjela tortu koju je naručila za proslavu rođendana svoje petogodišnje kćeri.

Naime, majka je za 370 dolara organizirala proslavu u stastičarnici Whipped Bakery za 13 osoba. U paket je bila uključena i torta, a majka je odabrala onu na temu jednoroga.

– Rog je imao oblik koji je bio vrlo neugodan. Imao je otiske prstiju na sebi i uopće nije bio zlatan. Kada sam pitala da vidim tortu prije početka proslava i prije nego mi gosti dođu, rekli su da nije još završena – ispričala je Alexandra Schroeder, piše Wilx.com.

Nakon što je fotografije torte objavila na Facebooku, iz slastičarnice su je je napali zbog negativnih komentara te smatraju da su oni nezasluženi.

S obzirom na to kako je torta izgledala, u to je teško povjerovati.

Članak je izvorno objavljen u studenom 2019. godine.

VIDEO Ovaj pas je toliko opsjednut konjima da je naučio kako gledati videe s njima na iPadu svoje vlasnice

Ključne riječi

Komentara 4

DN
davaj_nama
14:42 23.10.2022.

Normalne mame djeci za rođendan same peku tortu. Ovo su neke moderne, ne znaju ni jaja ispeći.

BO
Bojans
17:05 22.10.2022.

Ima rupa na nekim krafnama koje su vrlo neugodne

MM
Marljivi mrav
17:10 22.10.2022.

E jel ima koji članak iz 45' ili bar iz 90'? Pitam za frenda. Ovo na torti izgleda kao zafrkana kita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije