Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna situacija

Naručila bakalar u restoranu pa je zaprepastilo ono što je u njemu pronašla

bakalar
Foto: Screenshot
01.08.2018.
u 13:32

Obrok koji stoji 32 dolara, a uključuje bakalar, rajčice, krumpir, masline, kapare i rižoto od rukole, sadržavao je i nešto što se u njemu nije smjelo nalaziti

Ono što je trebala biti ugodno obiteljsko druženje pretvorilo se u neugodno iznenađenje za ženu po imenu Jennifer Morzano koja je sa svojim dečkom Jimom Guineeom i nekoliko drugih rođaka bila na proslavi tetkinog 80. rođendana u jednom restoranu u New Jerseyju.

Žena je u svome bakalaru pronašla crva koji se migoljio! Obrok koji stoji 32 dolara, a uključuje bakalar, rajčice, krumpir, masline, kapare i rižoto od rukole, sadržavao je i nešto što se u njemu nije smjelo nalaziti.

Jim Guinee odlučio je snimku crva objaviti na Facebook stranici restorana Stella Marina, a ona se brzo proširila internetom.

Osoblje restorana ženi se odmah ispričalo, no nakon što je video pregledan više od 200.000 puta, oglasili su se na Facebooku.

– Jedan od naših dobavljača morskih plodova nije primijetio malene crve koje je pronašlo dvoje naših gostiju, a koji su se nalazili u sredini ribe. Odmah smo je prestali posluživati te se ispričavamo gostima na ovom neugodnom iskustvu – objavili su.

No, zamjerili su Jimu Guineeu, koji je inače odvjetnik, što je objavio video na Facebooku.

– Vrlo smo razočarani što je profesionalac koji ovisi o istragama odlučio objaviti nešto prije nego što je istražio uzrok – napisali su u svojoj objavi.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
13:37 01.08.2018.

riba nije bila pečena. nego, kakvi crvi? većina je jestiva. ali ponavljam, riba nije bila dovoljno pečena. nema crva koji izdrži visoku temperaturu! :)

VO
vorda400
14:54 01.08.2018.

Dodatni proteini😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije