Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drele u akciji

Narodni roštilj uz PIK po prvi put u Vinkovcima

Davor Dretar Drele
Dino Stanin/Pixsell
04.05.2013.
u 14:13

- Znam da će vinkovačko natjecanje majstora u roštilju biti neizvjesno jer Slavonci poštuju meso i znaju s njim pa će biti jako teško izabrati najboljeg - rekao je voditelj Davor Dretar Drele.

U vinkovačkoj pješačkoj zoni po prvi put je održan Narodni roštilj uz PIK što ga već četvrtu godinu organiziraju Narodni radio, PIK Vrbovec i 24 sata, dnevnik medijske kuće Styria. Roštiljada se svake godine održava u ciklusima u nekoliko gradova pa je ove godine u Vinkovcima nakon Zagreba gdje će se održati i finale 8. lipnja, a nakon Vinkovaca u Osijeku, Puli i Zadru.

Svečanom otvaranju je nazočio i vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić, a potom je popularni Davor Dretar Drele uzeo stvar u ruke i počeo je program u kojemu su svirali tamburaši grupe \"Vranac\", a natjecatelji počeli natjecanje u spravljanju roštilja od pet vrsta mesa.

Oni koji se nisu imali hrabrosti prijaviti na natjecanje, mogli su iznajmiti opremu za roštiljanje i iskušati svoje sposobnosti. Iz tamburašku glazbu i mirise rotilja, posjetitelji su se natjecali u skakanju u vreći, potezanju konopa ženskih i muških ekipa, štafeti u nošenju poslužavnika s pivom i pikadu.

- Znam da će vinkovačko natjecanje majstora u roštilju biti neizvjesno jer Slavonci poštuju meso i znaju s njim pa će biti jako teško izabrati najboljeg - rekao je voditelj Davor Dretar Drele.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije