Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasizam nakon referenduma
Povratak na članak

Napali Hrvaticu u Britaniji: 'Odlazi kući"'

Hrvatica je rekla kako je njezin 6-godišnji sin nakon svega zaključio da je bolje da ubuduće u javnosti ne govore hrvatski

Komentari 47

JU
juma
12:06 28.06.2016.

A što je očekivala? Buket ruža i zahvalu s posvetom? U svim EU zemljama i u cijeloj Europi kod običnih gradjana postoji prikrivena netrpeljivost prema strancima, suspregnuta samo strahom od konflikta i tankim slojem političke korektnosti koju im pokušavaju usaditi mediji. Ta zatomljena netrpeljivost, baš kao i svi iskonski nagoni koje čovjek nastoji potisnuti, ponekad izbije na površinu i manifestira se upravo ovako. Kada malo zagrebete ispod tog sloja ugladjenog osmijeha i slatkih riječi vidite kako se radi o puno većim ksenofobima i rasistima nego što mi u našem naivnom hrvatskom domoljublju ikad možemo biti.

VL
Avatar abakus
abakus
11:39 28.06.2016.

Pa neka ide kući. Svoju domovinu treba cijeniti i graditi, a ne odlaziti van, u već izgrađenu zemlju koju su izgradili svojim trudom drugi ljudi. To je kao da odeš iz vlastite nesređene kuće koju ti se na da urediti, pa provališ u tuđu, urednu, i tamo se nastaniš. Ima čovjek potpuno pravo.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
11:37 28.06.2016.

Nemoguće, inače već su svi mediji prenijeli serije napada na strance. Jučer su pretukli oca i sina iz Poljske. Jednom slomili čeljust.

VL
Avatar George Bailey
George Bailey
12:00 28.06.2016.

Eto, sad sam saznao da postoji FB grupa 'Postreferendumski rasizam'. Svašta, stvarno svašta.

VL
DU
Deleted user
12:00 28.06.2016.

Nevjerojatna je kolicina propaganda I pljuvanja - u biti istog sadrzaja jer su gazed iste ( sjede u Njemackoj uglavnom ) na slobodnu demokratsku volju jednog naroda ! Britanski narod je pokazao Europi da postoji alternativa I da ima narodaa koji ne srljaju ko guske u maglu ,kao neki. Brexit je realnost a EU ulazi u terminalnu fazu postojanja.

VL
Avatar tnin
tnin
13:11 28.06.2016.

Odgovor europskoj višekulturalnosti jest buđenje nacionalističke politike ći će val vrlo vjerojatno zapljusnuti cijelu Europu. Ovo zacjelo jest opreka europeanskoj politici masovnog naseljavanja arapa, azijata i crnaca čije će kolateralne žrtve biti i ini drugi narodi. Ukratko ovo je revolucijaija starosjeditelja proti doseljenika s ciljem: Englezi u Englesku ili Engleska autohtonim Englezima, Hrvati u Hrvatsku ili Hrvatska autohtonim Hrvatima, Nijemci u Njemačku ili Njemačka Nijemcima.., Mađari u Mađarsku..,Srbi u Srbiju..Albanci u Albaniju..itd.

VL
DU
Deleted user
12:19 28.06.2016.

kao prvo nepismeni novinaru to nije rasizam jedino ako "rvatica" nije bila crnkinja ili induskinja, to moze jedino biti ksenofobija a drugo interesantno nije joj smetalo lupanje ploca na cirilici i ustaska arlaukanja.

VL
DU
Deleted user
11:39 28.06.2016.

Englezi obožavaju Slavene ) baš kao i Nijemci što se pokazalo kroz povijest mnogo puta )

VL
ME
Menjik
12:25 28.06.2016.

'sarkazam on' Ma nemoguce, englezi su najnapredniji, najtolerantniji, najgayfriendly, najantifašističkiji narod u svemiru. 'sarkazam off'

VL
Avatar tnin
tnin
13:50 28.06.2016.

Ženo, ne prosjaći po svijetu i vrati se doma.

VL
DU
Deleted user
12:23 28.06.2016.

a i "slicica" joj je interesantna....I CAN'T KEEP CALM BECAUSE I'M FROM BALKAN!

VL
IB
ivica.barac.62
16:50 28.06.2016.

Tvorci RASIZMA,DUPLOG STANDARDA ,GRADJANSKIH RATOVA I SVIH OSTALIH ZALA UKLJUCUJUCI OBJE YU.

VL
Avatar maxist
maxist
17:19 28.06.2016.

jednog će dana eu balon od sapunice puknuti i svi će se zatvoriti u svoje kućice..........nametnuti su zakoni o zaštiti manjina,gay populacije itd ali budući da je posve neprirodna pozitivna diskriminacija svih tih kategorija u podlozi je bunt i on mora izbiti na površinu i prirodni red mora biti uspostavljen da bi bilo reda..........i tamo , i tu ...

VL
Avatar ivo587
ivo587
11:34 28.06.2016.

To je normalno, dolaze im tamo i uzimaju poslove koje neće oni raditi i bjesni su jer oni nemaju posla.

VL
CA
Calimera
08:31 29.06.2016.

Nije u redu za napad, ali ima ih glasnih i neuvidjavnih, dovikuju se preko cijelog ducana, itd., a treba biti quiet and considerate kao sto je drustvo, a ne nametati svoje. A i ovaj slogan na postu bas ne pomazee ("Can't keep calm- I'm from the Balkans"-Balkan pocinje kod Siska zemljopisno) . Treba se povinovati toj kulturi. Pa i znate onu englesku:"When in Rome..."

VL
MA
Manifesto33
08:56 30.06.2016.

Svi vi koji podrzavate da se netko ima pravo izderati na zenu koja razgovara sa svojom majkom na telefonu u ptisustvu njezinog sestogodisnjeg djeteta, trebate se zapitati kakvi ste vi to ljudi. Pa Hrvatska se isto moze raspasti, ako Dalmosi odluce da ne zele dijeliti prihode od turizma sa ostatkom Hrvatske i kazu: Izgradite si turizam tamo na Jarunu i Savi i tamo ljetujte posalju vas i vasu djecu u 3pm. I onda drugi Dalmosi zapljescu. Sram vas moze biti.

VL
ZI
zimerman
21:45 28.06.2016.

Valjda su I Englezi skuzili da Im stranici unistavaju zamlju .Muslimani su zavladali istocnim londonu I samo se lagano sire I uspostavljaju Serijatske sudnice koji tamo vec Ima 88 .A sve uz pomoc lijeve politicke struje

VL
SC
Schlosser
07:59 29.06.2016.

To je realnost i pokazatelj koliko su stranci pozeljni u drugim zemljama mada takve ispade cine u vecini slucajeva neobrazovani i nacionalisti koji svoju nesposobnost da nesto naprave u zivotu pravdaju sa tim da su im stranci uzeli radna mjesta.Stranci u vecini slucajeva rade poslove koje domaci radnici ne zele raditi ali kada se svojim radom dokazu i pocmu uspinjati u hierarhiji onda to postaje problem i automatski postaju nepozeljni kod svojih radnih kolega.Tako je i u Hrvatskoj.Bosanci rade najteze poslove koje dobar dio Hrvata ne zeli raditi a ipak ih se ne cijeni i nisu prihvaceni u Hrvatskon drustvu.Nismo mi nista bolji od drugih Europskih naroda.

VL
MA
macarone
12:29 28.06.2016.

U pitanju je srpkinja sa hrvatskom Putovnicom...i sve je izmislila!

VL
DU
Deleted user
12:07 28.06.2016.

pa i ja se ponašam prema njima s gađenjem isto kad čujem taj odvratni engleski naglasak na Trgu...i kaj je sad tu čudno ?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.