Naslovnica Vijesti Hrvatska

Napadač iz Viškova radi u državnoj službi, bit će udaljen iz Ravnateljstva civilne zaštite

Kazneno je prijavljen za kaznena djela prijetnje i tjelesne ozljede, počinjenih na osnovi nacionalne pripadnosti.
25. kolovoza 2019. u 12:28 33 komentara 2580 prikaza
policija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija

Od utorka primorsko-goranska policija intenzivno radi na tome da rasvijetli detalje u vezi napada na Dobrivoja Arsića, 70-godišnjeg Srbina, zbog parkirnog mjesta. Danas su iz spomenute policijske uprave izvijestili kako je istraživanje dovršeno, a 42-godišnji osumnjičeni je u pritvoru i bit će udaljen iz službe.

Ilustracija Još jedan incident U Viškovu pretučen srčani bolesnik: 'Psovali su mi srpsku majku'

Osumnjičeni za napad u Viškovu pokraj Rijeke je hrvatski državljanin koji je zaposlen u Ravnateljstvu civilne zaštite. Policija javlja kako je tamo prebačen 1. siječnja iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje te, s obzirom na to da se radi o državnom službeniku, bit će udaljen iz službe. Napadač je kazneno prijavljen za kaznena djela prijetnje i tjelesne ozljede, počinjenih na osnovi nacionalne pripadnosti.

Podsjećamo, napad se dogodio oko 20 sati ispred stambene zgrade gdje su se žrtva i osumnjičeni sukobili oko parkirnog mjesta. Napadač je Arsića počeo vrijeđati na nacionalnoj osnovi, što je završilo fizičkim nasrtanjem na 70-godišnjaka koji je završio teže ozlijeđen u bolnici gdje mu je dijagnosticirano predinfarktno stanje.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Uskoro Bivschi von Jugo
  Uskoro Bivschi von Jugo:

  Znači kod parkiranja prednost imaju srbi?!... inače ako srbin nije parkirao onda hrvatu ide optužba za nacionalizam... srbin je stekao prvenstvo parkinga na državnom zemljištu povratkom u zemlju iz koje je pobjegao ...reklo bi se da je 90-e dezertirao.. Bravo!!

 • tajo777:

  Kad me netko zagradi na parkiralištu prvo ga moram zatražiti domovnicu, rodni list (ne stariji od 6 mjeseci), rodoslovlje........... prije nego ga pošaljem u mp3!?!? Vi, vi koji se nazivate novinari, krivi ste što se ovakve stvari događaju. Ovakvim konstukcijama ... prikaži još! samo potpirujete sukobe!

 • Avatar Leftard_logic
  Leftard_logic:

  Dnovinarska djubrad