Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA SRBINA

Napadač iz Viškova radi u državnoj službi, bit će udaljen iz Ravnateljstva civilne zaštite

policija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
25.08.2019.
u 12:28

Kazneno je prijavljen za kaznena djela prijetnje i tjelesne ozljede, počinjenih na osnovi nacionalne pripadnosti.

Od utorka primorsko-goranska policija intenzivno radi na tome da rasvijetli detalje u vezi napada na Dobrivoja Arsića, 70-godišnjeg Srbina, zbog parkirnog mjesta. Danas su iz spomenute policijske uprave izvijestili kako je istraživanje dovršeno, a 42-godišnji osumnjičeni je u pritvoru i bit će udaljen iz službe.

Osumnjičeni za napad u Viškovu pokraj Rijeke je hrvatski državljanin koji je zaposlen u Ravnateljstvu civilne zaštite. Policija javlja kako je tamo prebačen 1. siječnja iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje te, s obzirom na to da se radi o državnom službeniku, bit će udaljen iz službe. Napadač je kazneno prijavljen za kaznena djela prijetnje i tjelesne ozljede, počinjenih na osnovi nacionalne pripadnosti.

Podsjećamo, napad se dogodio oko 20 sati ispred stambene zgrade gdje su se žrtva i osumnjičeni sukobili oko parkirnog mjesta. Napadač je Arsića počeo vrijeđati na nacionalnoj osnovi, što je završilo fizičkim nasrtanjem na 70-godišnjaka koji je završio teže ozlijeđen u bolnici gdje mu je dijagnosticirano predinfarktno stanje.

Ključne riječi

Komentara 31

CE
cenzura
12:55 25.08.2019.

Kad me netko zagradi na parkiralištu prvo ga moram zatražiti domovnicu, rodni list (ne stariji od 6 mjeseci), rodoslovlje........... prije nego ga pošaljem u mp3!?!? Vi, vi koji se nazivate novinari, krivi ste što se ovakve stvari događaju. Ovakvim konstukcijama samo potpirujete sukobe!

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
13:23 25.08.2019.

Dnovinarska djubrad

RO
Rope22
13:51 25.08.2019.

Kriv je Hrvat, ne srbin.Već viđeno, samo me zanima do kada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije